home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Seat Tarraco

Potražnja za novim automobilima u Evropskoj uniji je u junu porasla znatno skromnije nego u maju, odražavajući popuštanje mera zatvaranja na početku prošlog leta, pokazali su podaci udruženja proizvođača ACEA.

 (Dalje)Mercedes-Benz 450 SEL

Poznati bend U2 je debitovao na međunarodnoj sceni sa svojim albumom "Boy" u oktobru 1980. godine, a zatim su usledile prve turneje kontinentalnom Evropom i SAD-om. Ti prvi nastupi uživo su predstavili svetu talente Adama Claytona, Larryja Mullena Juniora, Edgea i Bona, a kako bi proslavio prvi veliki uspeh, Bono je kupio prelepi Mercedes-Benz 450 SEL proizveden 1980. godine.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Tesla je najnoviji proizvođač automobila koji je imao probleme s napadima glodara. Prema New York Postu, pritužbe na to da Tesle napadaju pacovi su u porastu i sada predstavljaju značajnu brigu za mnoge vlasnike. I, razumljivo, kupci novih automobila nisu oduševljeni kada, nakon što plate visoku premiju za moderni automobil, otkriju da je zbog upotrebe određene vrste materijala primaljiv glodarima.

 (Dalje)

Cupra Formentor

Kao što smo već izvestili, Volkswagen grupa je obelodanila „New Auto“ strategiju, vezanu za postepeno ukidanje motora s unutrašnjim sagorevanjem i lansiranje dodatnih električnih modela. Pored činjenice da Bugatti nije spominjan tokom „livestream“ prezentacije nakon spajanja s Rimcem, još jedan jedan momenat je bio interesantan u prvom delu događaja.

 (Dalje)

Diplomate

Automobili s diplomatskim tablicama se često čine nedodirljivim u saobraćaju, a ponekad se tako i ponašaju. Običaji su gotovo isti na svetskom nivou pa se diplomate uglavnom mogu izvući bez većih posledica za prekršaje.

 (Dalje)

Na prodaju Lotus Omega

17 Jul 2021 - 01:30 Vesti Link
Vauxhall Lotus Carlton

Vauxhall Lotus Carlton, koji se pod tim imenom prodavao u Velikoj Britaniji, a u ostatku evropskog kontinenta, kao Opel Lotus Omega, jeste pravi moderni klasik i nosio je titulu druge najbrže limuzine na svetu kada je izašao. U stvari je bio toliko brz da je u Velikoj Britaniji zamalo dobio zabranu prodaje.

 (Dalje)

Dacia Spring

S 45 ks (33 kW) i 125 Nm, uz „sprint“ do 100 km/h za 19,1 sekundu i maksimalnu brzinu od 125 km/h, Dacia Spring u svakom slučaju nije „brzanjac“. Međutim, budući da je rumunski proizvođač ekspert u minimalističkom pristupu kreiranja vozila, uspeo je da obezbedi i krajnje nisku cenu.

 (Dalje)

Sastanak sa dobavljačima u Alfa Romeo fabrici G.B. Vico u Pomigliano d’Arco

13. jula 2021. godine, više od 150 italijanskih i međunarodnih dobavljača koji učestvuju u pravljenju terenca Tonale – prvog elektrifikovanog vozila brenda Alfa Romeo – su se sastali sa glavnim izvršnim direktorom brenda Alfa Romeo Žan-Filip Imparatoom i višim rukovodstvom brenda u fabrici G.B. Vico u Pomiljano d’Arkou.

 (Dalje)

Nissan Leaf

Podaci Društva proizvođača i trgovaca motornih vozila Ujedinjenog Kraljevstva (SMMT) pokazuju da električna i hibridna vozila zauzimaju sve značajniji udeo u prodaji na britanskom tržištu.

 (Dalje)

Ford EV

O teškoćama u implementaciji električne mobilnosti već znate gotovo sve, a jedan od najvećih primera je skromna mreža punionica u većini država. Kada istovremeno vozite i grizete nokte ne znajući da li ćete stići na odredište i da li će na jedinoj punionici na putu biti gužva, električni automobil se ne čini kao najbolji izbor za putovanje.

 (Dalje)

Lamborghini Urus

Lamborghini je saopštio da je u prvoj polovini 2021. godine zabeležio za 37 odsto veću prodaju u poređenju sa istim periodom 2020.

 (Dalje)

Tesla Cybertruck

Izvršni direktor Tesle Elon Musk rekao na Twitteru da "uvek postoje neke šanse" da će budući Cybertruck njegove kompanije "propasti".

 (Dalje)

e.Go Life

Nemački Next e.Go Mobile i Vlada Bugarske su potpisali investicioni memorandum koji podrazumeva proizvodnju električnog automobila Life u bugarskom gradu Loveč.

 (Dalje)

Volkswagen I.D. Roomzz concept

Volkswagen nastavlja da širi svoju ID porodicu električnih modela, s ciljem da do 2025. godine postane najveći svetski proizvođač električnih vozila.

 (Dalje)

Polovni automobili

Najava novih pravila na tehničkom pregledu i merenja izduvnih gasova izazvala je pravu pometnju kod vlasnika automobila. Odluka je odložena, tako da je, kako su ga neki nazvali, "dan D" za polovnjake, naročito dizelaše, sada jul 2023. Gotovo je izvesno da se do tada na srpskim putevima neće značajno uvećati broj novijih automobila, koji ispunjavaju ekološke standarde.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 2157 2158 2159  Sledeći»