home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
KTM 390

Pierer Mobility je saopštio da je proizveden milioniti KTM motocikl!

 (Dalje)Zeths ZFR 500 R

27 Jan 2023 - 18:02 Motociklizam Link
Zeths ZFR 500 R

Zeths je jedan od nekoliko kineskih brendova koji su tek počeli da grade svoju reputaciju. U pitaju je proizvođač koji je osnovan u Kunšanu, blizu Šangaja, 2016. Za razliku od većine drugih proizvođača u ovoj oblasti, Zeths prodaje samo motocikle sa zapreminom motora od 250 kubika i više.

 (Dalje)

Energica Experia

Energica je pretrpela nekoliko ključnih događaja tokom poslednje dve godine. Nakon što je kompanija za finansijsku tehnologiju Ideanomics preuzela većinsko vlasništvo nad proizvođačem električnih motocikala, uvela je ključne promene u njen način poslovanja. Italijanska marka je promenila prioritete ka izgradnji svoje dilerske mreže i da postane lider na tržištu.

 (Dalje)

Vespa 946 10° Anniversario,

Vespa proslavlja početak nove lunarne godine prigodnom specijalnom serijom

22. januara počinje godina zeca, simbola i predznaka mira, blagostanja i poštovanja prošlosti.

 (Dalje)

Böhmerland

Čehoslovački proizvođač motocikala Böhmerland je počeo s radom 1924. Marka je zatvorila radnju tokom Drugog svetskog rata, ali preživeli modeli se lako razlikuju zahvaljujući prepoznatljivom dizajnu češkog inženjera Albina Lajbiša. U srcu mnogih Böhmerland motocikala je bio jednocilindarski motor od 600 kubika. Takođe, mnogi modeli su imali felne od livenog aluminijuma mnogo pre nego što je industrija prihvatila takvu tehnologiju tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

 (Dalje)

Ducati V21L

Ducati je zvanično počeo proizvodnju V21L električnog motocikla, koji će se od ove sezone voziti u MotoE šampionatu. U ovo novo poglavlje kompanija ulazi kao zamena za dosadašnjeg dobavljača, brend Energica.

 (Dalje)

Honda razvija novi navigacioni sistem za Gold Wing

Najnoviji patenti otkrivaju da Honda radi na novom navigacionom sistemu. Prema dostupnim informacijama, sistem neće prikazivati samo tipične informacije, već će prilikom odabira bezbednije rute u obzir uzimati i vremenske uslove.

 (Dalje)

Ducati Diavel V4

Ducati je potvrdio da je 2022. bila najbolja prodajna godina u istoriji kompanije, tokom koje je prodato preko 60.000 motocikala.

 (Dalje)

S2 Del Mar

Harley-Davidson tokom poslednjih nekoliko godina u kontinuitetu radi na razvoju sopstvenog električnog programa, a debitantski model u ovom segmentu je bio LiveWire.

 (Dalje)

Morbidelli

Tokom poslednjih godina oživljeni su mnogi evropski brendovi i to uglavnom kroz pomoć azijskih proizvođača. Benelli je ponovo došao u žižu javnosti nakon što je kompaniju kupio Qianjiang. Tu su i neki manji brendovi, koji su se posle godina odsustva vratili na tržište.

 (Dalje)

Piaggio razvija motor s VVT sistemom

Piaggio namerava da upotrebi sistem varijabilnog otvaranja ventila (VVT) na svojim agregatima, koji bi mogli da se nađu na nekoliko modela, uključujući i Aprilijine.

 (Dalje)

Triumph Tiger 900

Dve nove specijalne verzije Tiger 900 modela će se pridružiti liniji kompanije Triumph za 2023. To otkrivaju najnovija dokumenta o sertifikaciji, otkrivena u Australiji.

 (Dalje)

Svetski rekord na električnom motociklu

Ali Abdo je na Energica Eva EsseEsse9 motociklu postavio rekord prešavši 12.749 kilometara.

 (Dalje)

Harley-Davidson otkriva novu liniju 18. januara

Harley-Davidson će svoju liniju motocikala za 2023. najaviti 18. januara, a tada ćemo saznati detalje vezane za proslavu kompanijinog 120. rođendana.

 (Dalje)

Unit Garage

Kultne retro mašine su nešto što mnogi ljubitelji motocikala vole, pa nije čudo što proizvođači traže inspiraciju u prošlosti.

 (Dalje)


1 2 3 ... 149 150 151  Sledeći»