home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo kamion

Tačno je da ovaj kamion postoji za sada samo u mašti i na ekranima kompjutera u obliku renderskih crteža, ali ovako na prvu ne bi trebalo da bude negativnih komentara.

 (Dalje)Guido

Italijanski startup „Makr Shakr“, koji već proizvodi i prodaje liniju robotizovanih barmena, predstavio je koncept potpuno autonomnog bara (kafane), koji nosi ime “Guido” i čiji cilj je da vam donese piće.

 (Dalje)

Volkswagen ID Buggy concept

Dok se priprema za serijsku proizvodnju više električnih modela koju su u proteklom periodu najavljeni serijom ID koncept vozila, Volkswagen radi i na razvoju električnog bagija.

 (Dalje)

GFG Style Kangaroo concept

Italijanski dizajn studio GFG Style (Giorgetto i Fabrizio Giugiaro) za početak marta i sajam automobila u Žeenvi najavljuje novi koncept automobil sa elektropogonom.

 (Dalje)

Mitsubishi Engelberg Tourer concept

Mitsubishi će na Sajmu automobila u Ženevi predstaviti elektrifikovani konceptni SUV fokusiran na tehnologiju nove generacije.

 (Dalje)

Nissan Altima-te AWD

* Za realizaciju projekta se pobrinula kanadska firma Motorsports in Action, a pod haubom je 2,5 litarski motor sa 184KS i 241 Nm

 (Dalje)

GAC Entranze Concept

Kineska kompanija GAC Motor je na sajmu automobila u Detroitu između ostalog predstavila i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze.

 (Dalje)

Infiniti QX Inspiration concept

Infiniti na NAIAS sajmu automobila u Detroitu promoviše novi električni koncept QX Inspiration, kojim ovaj luksuzni japanski brend proslavlja i svoju 30-godišnjicu. Prvi Infiniti je naime baš u Detroitu 1989. godine i ugledao svetlost dana.

 (Dalje)

Nissan IMs Concept

14 Jan 2019 - 18:34 Concept cars Link
Nissan IMs Concept

I Nissan je na ovogodišnji sajam automobila u Detroitu došao sa svetskom premijerom.

 (Dalje)

Kia Motors CES 2019

Kia Motors kao deo grupacije Hyundai Motor Group na sajmu zabavne elektronike CES 2019 u Las Vegasu predstavlja nekoliko novih tehnologija, namenjenih post-autonomnoj vožnji.

 (Dalje)

GAC Motor Entranze Concept

Kineska kompanija GAC Motor će u ponedeljak na sajmu automobila u Detroitu predstaviti i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze.

 (Dalje)

Lexus LC Cabrio Concept

U ponedeljak će svetsku premijeru na 2019 NAIAS sajmu automobila u Detroitu imati i Lexus LC Cabrio Concept, kojim Japanci najavljuju i budući serijski model.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Super GT Concept

Dok čekamo na premijeru nove generacije Supre koja će se održati sledeće nedelje na sajmu automobila u Detroitu, Toyota je danas prikazala i koncept trkačke verzije nove Supre.

 (Dalje)

Fiat 500e by Harman

11 Jan 2019 - 06:50 Concept cars Link
Fiat 500e by Harman

I Harman je prisutan na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, i to koncept vozilom na bazi Fiata 500e.

 (Dalje)

XtraVue Trailer

Valeo je na ovogodišnjem izdanju sajma potrošačke elektornike CES u Las Vegasu predstavio novi sistem koji će povećati vidljivost iza vašeg vozila. Tačnije, ova kamera zamenjuje standardni retrovizor, a najveća prednost je da omogućava pogled “kroz” prikolicu. Na taj način vozač je informisan o stanju saobraćaja iz sebe, a najviše će doprineti prilikom vožnje unazad i parkiranja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 208 209 210  Sledeći»