home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hongguang Mini EV Cabrio Concept

Mali gradski električni automobil Wuling Hongguang Mini EV je veoma popularno vozilo u Kini, pre svega zbog njegove niske cene.

 (Dalje)Hyundai Pony EV Heritage

Hyundai je na "Design to Live by" izložbi u Busanu u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage.

 (Dalje)

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept

* Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept je nazvan po Riverside North art distriktu u Denveru, inspirisan njegovim avanturističkim duhom

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je još ranije potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a kao najava služe i ove nove zvanične slike.

 (Dalje)

Montreal Hommage

Pod kapom Stellantisa se najavljuje novo vreme za Alfa Romeo na globalnom nivou. Povodom toga, dizajneri se inspirišu nekim kultnim klasičnim modelima i njihovim inkarnacijama u današnjem vremenu, a jedan od zanimljivih rendera je i ovaj moderni Alfa Romeo Montreal.

 (Dalje)

Jeep Safari 2021

2021. Oburn Hils, Mičigen - Električni pogon i energetične performanse savremenih motora sa unutrašnjim sagorevanjem koje kombinuju mogućnosti terenske vožnje sa slobodom i zabavom pri vožnji, imaju centralno mesto na ovogodišnjem uskršnjem Jeep Safariju. Timovi brenda Jeep® i Jeep Performance Parts ponovo su se udružili kako bi napravili gamu posebno izrađenih koncept vozila koja će osvojiti legendarne staze u Moabu, u Juti.

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a objevljeno je još nekoliko teaser slika.

 (Dalje)

Genesis X Concept

31 Mar 2021 - 02:51 Concept cars Link
Genesis X Concept

* Genesis je u Los Anđelesu predstavnicima medija prikazao svoj novi koncept automobil nazvan jednostavno X

 (Dalje)

Lexus LF-Z Electrified Concept

Lexus je svoj novi električni koncept automobil prvo najavio još početkom decembra prošle godine, pa je onda proteklih meseci još par puta objavio nekoliko teaser slika i video klipova, dok je danas konačno i zvanično održana njegova premijera.

 (Dalje)

Škoda Octavia supersport

Češki dizajner Rostislav Rosta Prokop je kreirao rendere izuzetno zanimljivog automobila.

 (Dalje)

Kineski SAIC je za ovogodišnji sajam u Šangaju najavio i novi električni koncept automobil R ES33.

 (Dalje)

Jeep Magneto Concept

Jeep je najavio da će na ovogodišnjem izdanju događaja Easter Jeep Safari (počinje 27. marta) prikazati više modifikovanih i koncept vozila.

 (Dalje)

Lancia Delta

Italijanski dizajner Sebastiano Ciarcia je sebi postavio zadatak oživljavanja jednog od najznačajnijih italijanskih automobila, a priloženi renderi pokazuju mogući izgled osmišljen za moderno doba.

 (Dalje)

MG Cyberster

MG Motor je potvrdio da će uskoro predstaviti novi koncept automobil. U kratkoj vesti se navodi da je u pitanju MG Cyberster concept, vizija potpuno električnog sportskog dvoseda.

 (Dalje)

Nissan 370Z Z-Adventure

* Z-Adventure je unikatni Nissan 370Z u Safari stilu, sa off-road potencijalom

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 235 236 237  Sledeći»