home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Le Fil Rouge Concept

Južnokorejski Hyundai je 88. sajam automobila u Ženevi iskoristio za promociju više noviteta, među njima i novog koncept vozila.

 (Dalje)McLaren Senna GTR Concept

McLaren je na salonu automobila u Ženevi predstavio naslednika legendarnog modela McLaren F1 GTR, koji nosi naziv Senna GTR.

 (Dalje)

Audi e-tron Concept

Audi je na Salonu automobila u Ženevi, pored novog A6, predstavio i atraktivni e-tron Concept koji je ujedno i prvi potpuno električni SUV iz Ingolštata.

 (Dalje)

Subaru Viziv Tourer Concept

I Subaru ima svetsku premijeru na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, i to u vidu novog koncept vozila.

 (Dalje)

BMW Concept M8 Gran Coupe

Već ranije se pojavila vest da će BMW na sajmu automobila u Ženevi pored nove generacije modela X4 predstaviti i novi koncept automobil, a danas je ta studija i zvanično promovisana.

 (Dalje)

Porsche Mission E Cross Turismo

Porscheovo iznenađenje na ovogodišnjem sajmu automobila nosi naziv Mission E Cross Turismo, a radi se o potpuno električnom vozilu koga Nemci opisuju kao Cross Utility Vehicle.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Racing Concept

Kao što je već dobro poznato, BMW naslednika dosadašnjeg roadstera Z4 priprema u saradnji sa japanskom Toyotom. BMW i Toyota naime razvijaju novi sportski model, pri čemu će BMW-ova verzija zameniti pomenuti Z4, dok će Toyota svoju varijantu prodavati pod nazivom Supra (to ime je Toyota inače koristila od 1978. do 2002. godine).

 (Dalje)

Volkswagen I.D. Vizzion

Grupacija Volkswagen ove godine na sajmu automobila u Ženevi prikazuje još jednog člana svoje električne I.D. porodice vozila.

 (Dalje)

Škoda Vision X concept

Sem restilizovane Fabije, Kodiaqa sa najluksuznijim paketom opreme Laurin & Klement i Octavije RS 245 Challenge Plus Package, Škoda će predstojeći sajam automobila u Ženevi iskoristiti i za premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

hyundai fe concept

Južnokorejski Hyundai je za predstojeći 88. sajam automobila u Ženevi najavio i promociju novog koncept vozila.

 (Dalje)

Volkswagen I.D. Vizzion concept

Volkswagen je objavio nekoliko teaser video klipova kojima za sajam u Ženevi najavljuje svoj novi koncept automobil I.D. Vizzion (o njemu nešto više OVDE).

 (Dalje)

Pininfarina HK GT Concept

HK GT je četvrti koncept koji je italijanska dizajn firma Pininfarina kreirala za Hybrid Kinetic Group iz Hong Konga.

 (Dalje)

bmw concept

Već ranije se pojavila vest da će BMW početkom sledećeg meseca na sajmu u Ženevi pored nove generacije modela X4 predstaviti i novi koncept automobil, a danas je to i zvanično potvrđeno.

 (Dalje)

Škoda Vision X Concept

Sem restilizovane verzije Fabije, Kodiaqa sa najluksuznijim paketom opreme Laurin & Klement i Octavije RS 245 Challenge Plus Package, Škoda će predstojeći sajam automobila u Ženevi iskoristiti i za premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

GFG Style Sybilla concept

Giorgetto Giugiaro će ove godine napuniti 80 godina, pa će tim povodom na predstojećem sajmu automobila u Ženevi predstavili i novo koncept vozilo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 196 197 198  Sledeći»