home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot Inception Concept

Peugeot je na CES sajmu u Las Vegasu i zvanično prikazao svoj novi koncept automobil Inception.

 (Dalje)Ram 1500 Revolution BEV Concept

Ram je pripremio odgovor na električni Ford F-150 Lightning i Chevrolet Silverado EV, mada je za sada prikazan samo u formi koncept vozila.

 (Dalje)

Afeela EV Prototype

Sony Honda Mobility Inc. (SHM) najavljuje svoj novi brend „Afeela“ i predstavlja prototip kao novu vrstu mobilnosti, na CES sajmu u Las Vegasu.

 (Dalje)

BMW i Vision Dee Concept

BMW Group deli svoju viziju budućeg digitalnog iskustva, unutar i izvan vozila, na Consumer Electronics Show (CES) u Las Vegasu. BMW i Vision Dee je futuristička limuzina srednje veličine s novim i smanjenim dizajnerskim jezikom. Naziv 'Dee' označava Digital Emotional Experience (Digitalno emocionalno iskustvo) - a to je upravo njegov cilj: stvoriti još jaču vezu između ljudi i njihovih automobila u budućnosti.

 (Dalje)

Qualcomm Snapdragon Digital Chassis

Američki Qualcomm je za CES sajam u Las Vegasu pripremio koncept kojim proizvođačima automobila pokazuje potencijal svoje tehnologije sledeće generacije, uključujući digitalni ekosistem, najsavremeniju kontrolu glasom i vrhunsku veštačku inteligenciju (AI).

 (Dalje)

Chrysler Synthesis kokpit

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Chrysler će biti prvi brend Stellantis grupacije koji će predstaviti infotainment tehnologiju nove generacije u Severnoj Americi, baziranu na novoj Stellantis STLA platformi za električna vozila.

 (Dalje)

IAT T-Mad

3 Jan 2023 - 08:30 Concept cars Link
IAT T-Mad

Mada je IAT T-Mad za sada samo koncept vozilo, ovaj električni pick-up će po vestima sa Guangzhou sajma automobila stići i do proizvodne trake.

 (Dalje)

Subaru Crosstrek Boost Gear

Subaru je nedavno već potvrdio svoju paletu vozila koje će izložiti na predstojećem Tokyo Auto Salonu (od 13. do 15. januara), ali je tada ostao dužan za slike i detalje koji se tiču modela Crosstrek Boost Gear i Rex Boost Gear.

 (Dalje)

Daihatsu Atrai Wild Ranger

Daihatsu je objavio listu modifikovanih vozila koje će od 13. do 15. januara izložiti na 2023 Tokyo Auto Salonu.

 (Dalje)

Toyota Corolla Cross Hydrogen Concept

U svetu krajnje različitih zahteva kupaca i situacije na automobilskom tržištu, Toyotin pristup neutralnosti ugljenika jeste da razvije i ponudi više različitih tehnologija za podršku kupcima i njihovoj potrebi za dostizanjem nulte emisije.

 (Dalje)

Honda ZR-V Sports Accessory Concept

Honda je najavila svoje novitete za predstojeći Salon automobila u Tokiju (počinje 13. januara).

 (Dalje)

Video pokazuje Nissan Fairlady X, što je mešavina između Nissana Z (Nissan Fairlady Z u Japanu) i Murano krosovera.

 (Dalje)

Toyota Hilux s pogonom na vodonik

Vođena rastućom potražnjom kupaca i Toyotinim humanim pristupom mobilnosti u svim sektorima, kompanija je prepoznala novu priliku na tržištu komercijalnih vozila u ponudi proizvoda s nultom emisijom.

 (Dalje)

Zeekr M-Vision Concept

Zeekr (deo kompanije Geely) predstavlja robotaksi M-Vision Concept, električno vozilo bazirano na novoj SEA-M arhitekturi.

 (Dalje)

Toyota Hilux BEV Concept

Osma generacija Toyotinog pick-up modela Hilux nudi izbor različitih motora sa 4 i 6 cilindara, u zavisnosti od regiona. Do sada nije postojao potpuno električni model, ali izgleda da će u budućnosti verovatno doći i takav model.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 252 253 254  Sledeći»