home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
ŠKODA 130 RS

Kako bi izgledao legendarni ŠKODA 130 RS da ga je dizajnirao savremeni dizajner? Uđite u svet mašte dizajnera i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)GM CES 2021

„Dženeral Motors“ je predstavio futuristički leteći „kadilak" - vozilo koje se kreće bez vozača, i koje poleće i spušta se, vozeći putnike „vazdušnom linijom“.

 (Dalje)

Honda 3rd Place VAN

Tokyo Auto Salon tjunera će ove godine zbog koronavirusa biti održan virtuelno (počinje 15. januara), a svoje učešće je potvrdila i Honda koje će pokazati nekoliko zanimljivih kreacija.

 (Dalje)

Futuristična Toyota Supra

Eksterijerni dizajn A90 Toyota Supra modela nije baš oduševio sve ljubitelje ovog auto brenda, ali šta ako je neko odlučio da ga učini lepšim?

 (Dalje)

Porsche 550one

Dugo se o tome govorkalo po kuloarima, ali je sada i potvrđeno: nekadašnji veliki šef VW-a Ferdinand Piëch je krajem 2000-ih naložio tadašnjem šefu Volkswagenovog dizajna Walteru De Silvi da dizajnira modernu interpretaciju Porschea 550 Spyder "Little Bastard", model u kakvom je poginuo legendarni glumac James Dean (Džejms Din), a sada prvi put imamo priliku da ga vidimo.

 (Dalje)

Lancia Delta S4

Iako je brend Lancia danas pred gašenjem, sa samo jednim vozilom u ponudi - modelom Ypsilon, koji se prodaje čitavu deceniju, zaljubljenici u ovu italijansku auto-marku priželjkuju njen oporavak.

 (Dalje)

Daihatsu Copen Spider

Iako je Tokyo Auto Salon tjunera otkazan (trebalo je da se održi sledećeg meseca), japanski Daihatsu je svoje novitete planirane za taj sajam ipak prikazao javnosti, i to virtuelnom prezentacijom.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Sport Top

Toyota je za ovogodišnji digitalni SEMA360 show pripremila GR Supru u Sport Top izdanju, i to sa krovnim panelima koji mogu da se uklone.

 (Dalje)

Team Fordzilla P1

Ford je ranije ove godine na 2020 Gamescomu prikazao vozilo nastalo saradnjom između tog proizvođača automobila i gejmera.

 (Dalje)

Jaguar Vision Gran Turismo SV

Jaguar je prikazao još jedno električno koncept vozilo specijalno dizajnirano za Gran Turismo video igricu, uz najavu da će igračima biti dostupan sledeće godine.

 (Dalje)

Ferrari CascoRosso

Grafički dizajner, Dejan Hristov, kreirao je svoju verziju Ferrari superautomobila...

Crpeći inspiraciju iz kultnog Ferrarija Testarossa, čije ime znači Crvena Glava, ovaj takozvani CascoRosso doslovno se prevodi kao Crvena Kaciga. Međutim, za razliku od Testarosse, ovo je nezvanični prikaz, a ne pravi koncept kompaije Ferrari.

 (Dalje)

Škoda Felicia

Kako bi izgledali legendarni automobili iz istorije brenda ŠKODA duge 125 godina da su ih dizajnirali savremeni dizajneri? ŠKODA Storyboard vam može pokazati. Uđite u svet mašte dizajnera i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)

Bugatti Type 35 D

Nemačka kompanija za inženjering i dizajn Uedelhoven Studios je napravila modernu verziju Bugattija Type 35, i to u formi roadstera dvoseda.

 (Dalje)

* Dva SUV-a sa temom divljine su bazirana na Sorentu X-Line, sa jedinstvenim 20-inčnim točkovima, povećanim klirensom, poboljšanim uglovima prilaska/odlaska, naprednijim AWD pogonom i novim krovnim prtljažnikom

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 232 233 234  Sledeći»