home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Microbus Type 20 Concept

* Volkswagen of America predstavlja električni Type 20 concept, baziran na Type 2 Microbusu iz 1962. godine

 (Dalje)Honda concept

Sem Urban EV Concepta (koji je u međuvremenu postao serijski model Honda e), Honda je 2017. godine prikazala i Sports EV Concept, kompaktni sportski coupe sa retro-futurističkim elementima i koji po navodima japanske fabrike "ujedinjuje električni pogonski sklop i veštačku inteligenciju".

 (Dalje)

Bentley EXP 100 GT concept

Bentley Motors nastavlja da obeležava svoju stogodišnjicu, pa će tim povom sledeće nedelje prikazati i novi koncept automobil, nazvan Bentley EXP 100 GT.

 (Dalje)

BMW Power BEV

* eksperimentalno test vozilo koje ima tri elektromotora sa ukupno 530 kW/720KS i baterije od 45 kWh, dok ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi manje od 3 sekunde

 (Dalje)

BMW Vision M NEXT

25 Jun 2019 - 11:47 Concept cars Link
BMW Vision M NEXT

BMW je u proteklih nekoliko godina predstavio više "Vision" koncept vozila, napravljenih da prikažu budućnost dizajna i tehnologija ove bavarske marke (tako je recimo BMW Vision iNEXT dizajniran da najavi budućnost autonomne vožnje i elektro mobillnosti).

 (Dalje)

Lexus QZ 618 Galactic Enforcer jet

Najbolja tajna svemira se sada zove Men&Women in Black. Nakon Willa Smitha, Tommyja Lee Jonesa i Josha Brolina u četvrtom nastavku franšize dolaze Chris Hemsworth, Tessa Thompson i – Lexus!

 (Dalje)

Scania NXT

Konceptni praktik, može li stvarno da zaživi jednog dana?

Gradski transport dobija novi nivo. Scania je predstavila NXT model, konceptualno vozilo - autonomno, a istovremeno električno.

 (Dalje)

NFT Aska

Konstuktori širom sveta u poslednjih nekoliko godina utrkuju se ko će da izbaci na tržište funkcionalan leteći automobil, ali većina takvih pokušaja i dalje je u fazi početne ideje ili prototipa. Ipak, kompanije kao što su AeroMobil i Terrafugia napravili su značajne pomake u razvoju letećeg automobila, što je ohrabrilo i druge da krenu tim putem.

 (Dalje)

Škoda Karoq Velo

Kompanija Škoda je predstavila koncept baziran na Karoqu koji je namenjen ljubiteljima biciklizma.

 (Dalje)

Škoda Vision GT

Gradski SUV-studija koncept je savršeno prilagođen potrebama kineskih kupaca sa kompaktnim proporcijama, velikim prostorom i elegantnim dinamičnim dizajnom.

 (Dalje)

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Gumball 3000

Alfa Romeo Design Centre je pripremio specijalni Stelvio Quadrifoglio koji će se pojaviti na ovogodišnjoj trci Gumball 3000.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan Sterrato Concept

Lamborghini je iznenadio automobilsku javnost sa jednim prilično interesantnim koncept vozilom.

 (Dalje)

Denza Concept X

4 Jun 2019 - 07:50 Concept cars Link
Denza Concept X

Kompanija Denza (koju su 2012. godine osnovali nemački Daimler i kineski BYD) predstavlja koncept električnog crossovera koji najavljuje budući serijski model.

 (Dalje)

Škoda Mountiaq Concept

I ove godine smo u prilici da vidimo koncept vozilo koje je rezultat rada studenata Škodine akademije, pri čemu su oni kod kreiranja Mountiaqa Concept imali punu podršku Škodinih timova za dizajn i inženjering.

 (Dalje)

Hyundai električni autobus

Autobus je deo napora ove kompanije da se smanji zagađenje vazduha u Koreji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 216 217 218  Sledeći»