home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jeep Gladiator Top Dog

           Mopar® tim u SAD osmislio je potpuno nov koncept zasnovan na modelu Gladiator za virtuelno izdanje SEMA Sajma, koji se održava od 2. do 6. novembra 2020.

 (Dalje)BMW E9

Dizajner automobila Čako Abraham impresionirao nas je reinterpretacijom legendarnog BMW modela.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Sport Top Edition

Toyota je za ovogodišnji SEMA360 show najavila novu GR Supru u Sport Top Edition izdanju, i to sa krovnim panelima koji mogu da se uklone.

 (Dalje)

Le 5 concept

Renault 5 je definitivno kultni francuski gradski auto koji i danas rado pamtimo. Sada je italijanski grafički dizajner Marco Maltese koji od malih nogu gaji strast prema automobilima pokazao svoju viziju nekad popularnog "francuza".

 (Dalje)

* Baza je 1977 Chevrolet K5 Blazer koji umesto standardnog V8 benzinca sa 175KS ovde ima elektromotor sa 200KS i 360 Nm, uz baterije od 60 kWh i Chevrolet Performance 4-stepeni automatski menjačNajavljen NIO EE7

21 Okt 2020 - 12:37 Concept cars Link
NIO EE7

Kineski NIO sa jednom teaser slikom najavljuje novi električni koncept automobil EE7.

 (Dalje)

BMW M4 Design Study by Kith

* Automobil je u Cinnabar Red boji kakva se nekada upotrebljavala na BMW-u E30 M3 (takav ima i Ronnie Fieg, vlasnik kompanije Kith), a tu su i "Kith" oznake na naslonima za glavu, centralnom naslonu za ruke i poklopcu prtljažnika

 (Dalje)

Renault Megane eVision concept

Sem serijske verzije Dacije Spring, Renault je na eWays događaju danas prikazao i svoj novi električni koncept automobil.

 (Dalje)

Acura MDX prototype

14 Okt 2020 - 20:21 Concept cars Link
Acura MDX prototype

Acura je danas najavila novu, četvrtu generaciju crossovera MDX, i to u formi prototipa.

 (Dalje)

Fiat 126 Vision

Fiat je model 126 (kod nas poznat kao "peglica") predstavio 1972. godine u Torinu, a u Italiji se pravio do 1980. Međutim, u Poljskoj je ostao u proizvodnji sve do 22. septembra 2000. godine kada je tamo napravljen poslednji primerak.

 (Dalje)

Mercedes EQC 4×4² concept

Kompanija Mercedes-Benz je predstavila svoj novi električni koncept, a to je moćni terenac EQC 4×4².

 (Dalje)

Mercedes Vision EQXX

Mercedes-Benz je najavio potpuno električni prototip nazvan Vision EQXX koji obećava da će biti najefikasniji električni automobil ikada i da će imati najveći domet.

 (Dalje)

Lexus J201 Concept

* J201 Concept je baziran na Lexusu LX, a razvijen je u saradnji sa kompanijom Expedition Overland

 (Dalje)

SLRV

Ne tako davno su se vozila na gorive ćelije smatrala alternativom klasičnim motorima s unutrašnjim sagorevanjem, ali u poslednje vreme su dominantnu ulogu u "ekološki prihvatljivom transportu" stekli električni automobili i autobusi.

 (Dalje)

Kyocera Moeye concept

* Japanski Kyocera Corporation je između ostalog poznat kao proizvođač elektronike, a Kyocera je njihov već drugi koncept automobil kojim pokazuju deo svoje tehnologije i kako ona može da se upotrebi u automobilskoj industriji

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 231 232 233  Sledeći»