home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Nissan Safari Rally Z Tribute

Nissan se priprema da oda počast svojoj bogatoj istoriji motosporta na SEMA sajmu, od 31. oktobra do 3. novembra u Las Vegasu.

 (Dalje)Toyota FT-3e Concept

27 Okt 2023 - 11:30 Concept cars Link
Toyota FT-3e Concept

Uz FT-Se Concept (o njemu više OVDE), Toyota na Sajmu mobilnosti u Tokiju privlači pažnju i FT-3e Conceptom.

 (Dalje)

Suzuki Swift Concept

Suzuki je za 2023 Sajam mobilnosti u Tokiju (traje do 5. novembra) pripremio više noviteta, među njima i koncept nove generacije Swifta.

 (Dalje)

Honda Sustaina-C Concept

Honda ima više noviteta na ovogodišnjem Japan Mobility Show-u koji se održava u Tokiju (dani za medije: 25. do 26. oktobar, dani otvorenih vrata: od 28. oktobra do 5. novembra).

 (Dalje)

Mitsubishi D:X Concept

Mitsubishi je održao svetsku premijeru svog novog koncept vozila, koje prvi mogu da vide posetioci sajma Japan Mobility Show 2023.

 (Dalje)

Lexus LF-ZC Concept

Lexus na Sajmu mobilnosti u Tokiju izlaže nekoliko električnih koncept vozila, među njima i LF-ZC koji nam daje uvid u budućnost Lexusove električne mobilnosti (za 2026. godinu).

 (Dalje)

Renault Niagara Concept

Sa 490 cm dugačkim konceptom Niagara, Renault otvara novo poglavlje u svojoj istoriji na međunarodnim tržištima, donoseći dašak svežeg vazduha i modernosti.

 (Dalje)

Nissan Hyper Force Concept

Potpuno električni GT-R sledeće generacije od 1360 KS

Nissan predstavlja potpuno električni Hyper Force Concept visokih performansi na Sajmu mobilnosti u Japanu. To je potpuno električni superautomobil visokih performansi koji ima za cilj da pruži vrhunsko zadovoljstvo u vožnji, a istovremeno nudi visoke ekološke performanse i udobnost za svakodnevnu upotrebu.

 (Dalje)

Honda Prelude Concept

Hondin sportski coupe Prelude je ukinut 2001. godine, ali Japanci pripremaju njegov povratak.

 (Dalje)

Mazda Iconic SP Concept

Mazda je za Sajam mobilnosti u Tokiju pripremila Iconic SP Concept koji izgleda kao evolucija Mazde Vision Study (u digitalnoj formi prikazana u novembru prošle godine kada je Mazda otkrila i svoje planove do 2030. godine).

 (Dalje)

Subaru Sport Mobility Concept

Subaru je ovogodišnji Sajam mobilnosti u Tokiju između ostalog iskoristio i za promociju novog koncepta, kao najavu sledeće generacije mobilnosti odnosno električne sportske budućnosti.

 (Dalje)

Toyota FT-Se Concept

25 Okt 2023 - 02:55 Concept cars Link
Toyota FT-Se Concept

Toyota je na Sajmu mobilnosti u Tokiju i zvanično prikazala FT-Se Concept, najavljen nedavno sa nekoliko tizer slika.

 (Dalje)

Infiniti Vision Qe Concept

Infiniti je danas u Tokiju promovisao Vision Qe, električni koncept automobil koji će kasnije dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

Fiat Multipla

Fiat Multipla je jedno od najpolarizujućih vozila ikada stvorenih. Budući da je "krasio" evropske puteve od 1998. do 2010. i zadržao svoju prisutnost u Kini do 2013., to je monovolumen koji se često navodi kao jedan od najružnijih na svetu, ali paradoksalno hvaljen zbog svog inovativnog rasporeda kabine sa 6 sedišta.

 (Dalje)

Toyota Space Mobility Concept

Ovogodišnji Mobility Show u Tokiju će biti i mesto promocije još jednog Toyotinog koncept vozila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 261 262 263  Sledeći»