home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Slavia Concept

Konačno smo u prilici da vidimo dugo najavljivano novo koncept vozilo koje je uradila grupa studenata Škodine akademije.

 (Dalje)Nissan Magnite Concept

Nissan je danas objavio slike i video svog svog novog koncept vozila Magnite, za koji je već sada potvrđeno da će u januaru sledeće godine dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept

* Jeep je nedavno najavio novu verziju aktuelnog Wranglera, koja je danas i zvanično predstavljena. U pitanju je studija nazvana Wrangler Rubicon 392 Concept, ali je već nagovešteno da je moguća i serijska verzija

 (Dalje)

Škoda Slavia concept

Krajem ovog meseca ćemo biti u prilici da upoznamo još jedno koncept vozilo koje je uradila grupa studenata Škodine akademije.

 (Dalje)

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Audijeva e-tron porodica električnih modela će imati još jednog člana, a to je Q4 Sportback e-tron koji je danas prikazan u formi koncept vozila. Ovde treba podsetiti da je prošle godine već predstavljen i Audi Q4 e-tron concept (razlika između ove dve verzije je pre svega u drugačijem zadnjem delu).

 (Dalje)

Roewe iM8 Concept

1 Jul 2020 - 09:30 Concept cars Link
Roewe iM8 Concept

Kineski Roewe predstavlja svoj novi automobil, i to miniven sa oznakom iM8.

 (Dalje)

Rimac Scalatan

Dok većina brendova kroji planove proizvodnje za nekoliko godina unapred, hrvatski Rimac je zavirio nekoliko decenija u budućnost. Kompanija je pred svoje fanove postavila izazov da osmisle najbolji hiperautomobil 2080. godine.

 (Dalje)

Dacia Sentry

Dacia 1300 je bila rumunski narodni auto, a u proizvodnji se održala do 2004. godine. Ovo je predlog za veliki povratak, piše Index.hr.

 (Dalje)

Tesla Cybertruck

Teslin Cybertruck smo već mogli da vidimo u policijskom izdanju, a sada nam dolaze još radikalnije prerade.

 (Dalje)

Porsche 911 HLS

Porsche 911 je verovatno najpoznatiji sportski automobil ikada. Sa motorom pozadi, prepoznatljivom linijom karoserije i odličnim vozačkim performansama osvaja brojne vozače već više od 55 godina.

 (Dalje)

Beloruski Roadster

Automobil je bio jedno od desetak perspektivnih električnih vozila koja su pokazana beloruskom predsedniku Aleksandru Lukašenku tokom posete test stazi Nacionalne akademije nauka u blizini Minska u utorak.

 (Dalje)

Lexus ES 300h

Lexus je oduvek krasilo drugačije viđenje premijum manira u poređenju sa evropskim markama, a izuzetak ne predstavlja ni limuzina ES 300h, velika, udobna i štedljiva limuzina sa hibrdinim pogonom, koja se predstavlja u svojstvu interesantne alternative u „biznis“ klasi

 (Dalje)

Weltmeister Maven concept

Iza marke Weltmeister stoji kineska kompanija WM Motor, pri čemu im u razvoju vozila pomaže nemačka Isdera. Njihova najnovija kreacija je ovaj Maven concept koji će po najavama već sledeće godine dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

Ferrari F42 koncept

12 Maj 2020 - 08:30 Concept cars Link
Ferrari F42 koncept

U februaru smo vam predstavili Stallone Ferrari koncept, a sada smo naišli na jednako impresivnu novu kreaciju koju je ovog puta dizajnirao Pavel Breške Čizevski iz Poljske.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 227 228 229  Sledeći»