home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Tarok concept

I Volkswagen ima svetsku premijeru na Sao Paulo Motor Show-u, i to u vidu novog koncept vozila.

 (Dalje)Fiat Fastback concept

Najvažnija Fiatova premijera na ovogodišnjem Sao Paulo Motor Show-u je ovaj Fastback concept koji bi za neku godinu trebalo da dobije i serijsku verziju.

 (Dalje)

Opel Rekord

Više od 30 godina u drugoj polovini prošlog veka Opel Rekord je predstavljao izazov za sve proizvođače u klasi luksuznih limuzina.

 (Dalje)

Ferrari 8E8Hyperspeed

Nema ni dve godine otkad je Ferrari predstavio 812 Superfast model koji je nasledio F12 Berlinetta. A kako bi mogla da izgleda njegova zamena, zapitao se i osmislio je Sang-Hyuk Ahn, diplomac umetničke škole u Pasadeni, a svoj rad podelio na Behance-u.

 (Dalje)

Audi RSQ e-tron concept

U septembru sledeće godine u bioskope stiže animirani film "Spies In Disguise" u kome "glumi" i Audi RSQ e-tron superautomobil.

 (Dalje)

Yugo GT5000

Dizajner Mihael Merkler je pokazao svoju viziju modernog Yuga 311 (naziv pod kojim se u Velikoj Britaniji prodavala trovratna Zastava 101 sa 1,1 litarskim motorom), i to u vidu ovog Yuga GT 5000.

 (Dalje)

Toyota Pie Pro Tundra

Ako ste ikad pomislili kako bi bilo lepo da imate “robotizovanu” kuhinju koja će vam sama napraviti picu, Toyota upravo ima rešenje za vas!

 (Dalje)

Dodge Super Charger SEMA concept

* Povodom 50-godišnjice 1968 Dodge Chargera, Mopar na SEMA sajmu u Las Vegasu prikazuje svoju najnoviju kreaciju, nazvanu 1968 Dodge Super Charger SEMA concept

 (Dalje)

Honda Rugged Open Air Vehicle Concept

Možda i najzanimljiviji automobil koji Honda prikazuje na 2018 SEMA sajmu tjunera je Rugged Open Air Vehicle Concept.

 (Dalje)

eCOPO Chevrolet Camaro concept

Kako bi obeležio 50-godišnjicu originalnog trkačkog COPO Chevrolet Camara, General Motors na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu predstavlja električni eCOPO Chevrolet Camaro concept (u Electric Blue boji).

 (Dalje)

Hyundai Saga EV

I Hyundai je pripremio premijeru za ovogodišnji Sao Paulo Motor Show, i to u vidu nove studije.

 (Dalje)

Ford Ka Urban Warrior

Ford će na predstojećem Sao Paulo sajmu automobila (od 8. do 18. novembra) posetiocima prikazati i studiju (pro)terenskog vozila nazvanog Ka Urban Warrior, pri čemu će serijska verzija najverovatnije biti na raspolganju od sledeće godine.

 (Dalje)

Lynk & Co 03 Cyan Racing Concept

Kineski Lynk & Co je svoj novi sedan 03 predstavio u avgustu na Chengdu Motor Show-u, dok je danas prikazao i njegovu trkačku verziju (još uvek doduše u formi koncept vozila).

 (Dalje)

Porsche transporter

Ruski umetnik, Igor Shitikov, je predstavio svoje viđenje retro-modernog Porsche transportera, koji je nazvao “Volkswagen Renntransporter”. Deo Porscheovog uspeha na trkačkim stazama se može pripisati paru Mercedes Benz transportnih autobusa, koji su prevozili trkačke automobile, kao što su 917 i 956, po trkačkim stazama širom Evrope.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 205 206 207  Sledeći»