home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Acura Integra Prototype

Acura je dolazak nove Integre najavila još u avgustu, a zatim je u javnost pustila nekoliko teaser fotografija (među njima i jednu koja je otkrila da će nova Integra u stvari biti liftback sa 5 vrata).

 (Dalje)

Honda SUV RS concept

11 Nov 2021 - 18:12 Concept cars Link
Honda SUV RS concept

Honda je za ovogodišnji sajam Gaikindo Indonesia International Auto Show (GIIAS) pripremila premijeru novog SUV RS concepta koji će sledeće godine dobiti i serijsko izdanje.

 (Dalje)

Hyundai Grandeur Heritage EV Concept

Hyundai je u aprilu ove godine u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage, a sada je isto uradio i sa luksuznom limuzinom Grandeur.

 (Dalje)

Apollo Project Evo

* Apollo najavljuje novi supersportski automobil koji je trenutno poznat pod kodnom oznakom Project Evo, a istovremeno je sa nekoliko koncept vozila potvrđen i ulazak ove marke u segment električnih vozila

 (Dalje)

Hyundai SEVEN Concept

Hyundai Motor Group priprema još nekoliko električnih modela koji će koristiti E-GMP platformu.

 (Dalje)

* Baziran na nasleđu 1978 Forda F-100 pick-up, ovaj F-100 Eluminator concept međutim ima dva elektromotora sa 480KS i pogon na sva četiri točkaChevrolet Beast

2 Nov 2021 - 22:30 Concept cars Link
Chevrolet Beast

* Premijera na SEMA sajmu u Las Vegasu, a radi se o off-road vozilu sa 6,2 litarskim V8 motorom i kompresorom (raspolaže sa 659KS i 881 Nm)

 (Dalje)

Mercedes Sustaineer

Mercedes koristi predstojeću COP26 klimatsku konferenciju da naglasi svoje napore u sferi električnih vozila da pokaže da održivost predstavlja više od samog prelaska na baterije. Najbolji primer je model Sustaineer, koncept električnog dostavnog kombija koji unapređuje okolinu.

 (Dalje)

Škoda Kamiq rally

27 Okt 2021 - 10:00 Concept cars Link
Škoda Kamiq rally

Na putu do osmog automobila: 25 studenata strukovne ŠKODA akademije u Mlada Boleslav započelo je rad na osmom studentskom ŠKODA automobilu (reli verzija Kamiqa).

 (Dalje)

Vazirani Ekonk

Indijski Vazirani Automotive predstavlja Ekonk, potpuno električni sportski jednosed.

 (Dalje)

Škoda 200 RS

Kako bi legendarna ŠKODA 200 RS izgledala da su je dizajnirali današnji dizajneri? Zavirite u njihov svet mašte i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)

Lancia Montecarlo concept

* Vizija moderne Lancije Bete Montecarlo koju potpisuje dizajner David Obendorfer

 (Dalje)

Volkswagen OnePod

Nemački automobilski koncern se priključio sve većoj grupi proizvođača koji urbanu mobilnost u budućnosti vide kroz autonomne višenamenske kapsule na električni pogon.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 241 242 243  Sledeći»