home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cruise Cube

Američki automobilski koncern je 2016. godine kupio start-up Cruise, a nakon toga je okupio i druge ulagače, neke banke i Hondu. Jedini cilj ovog projekta je razvoj autonomnih vozila i napokon vidimo rezultat.

 (Dalje)Lexus GX Overland Concept

Lexus na sajmu automobila u Montrealu prikazuje i GX Overland Concept, off-road vozilo namenjeno za istraživanje kanadskih prostranstava.

 (Dalje)

Suzuki Futuro-e concept

Maruti Suzuki je sa jednom zatamnjenom teaser slikom najavio da će na predstojećem sajmu Auto Expo u Nju Delhiju izložiti i novi koncept automobil.

 (Dalje)

Subaru crossover

Toyota i Subaru su još u junu prošle godine saopštili da će zajednički razviti potpuno električni crossover, i to na novoj platformi koju će koristiti još nekoliko budućih modela. U međuvremenu su stigli neki novi detalji i par slika koji pokazuju prototip Subaruove verzije crossovera.

 (Dalje)

Ambivalent RD Prius PHV Concept

Najneobičniji Toyotin model do sada predstavljen je u Tokiju. Radi se o Priusu, koji je oduvek imao nesvakidašnji dizajn, a na ovogodišnjoj izložbi automobila u Tokiju pod nazivom 2020 Tokyo Auto Salon, otkriven je do sada neviđeni model.

 (Dalje)

Škoda Vision IN SUV concept

Škoda je još prošlog meseca zvanično potvrdila da će 5. februara na sajmu Auto Expo 2020 u Nju Delhiju predstaviti svoj novi koncept automobil Vision IN SUV, a sada je objavljen i set novih teaser crteža.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Vision AVTR concept

Inspirisan SF filmom Avatar, Mercedes-Benz je na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu prikazao studiju Vision AVTR concept, a kojim želi da pokaže mogućnosti interkacije čoveka, mašine i prirode.

 (Dalje)

Sony Vision-S

Kada je reč o kompaniji Sony, uglavnom se povezuje s tehnologijom, TV uređajima, Vaio laptopovima i PlayStation konzolama, ali je gigant iz Tokija priredio iznenađenje na ovogodišnjem Consumer Electronic Showu u Las Vegasu gde je predstavio svoj električni automobil Vision-S.

 (Dalje)

Maserati MilleMiglia concept

Ferrari Monza duo i McLaren Elva su nesvakidašnji, ali prelepi speedster modeli modernog doba. Međutim, ni jedan od tih modela nije ni približno lep kao Maserati MilleMiglia koncept sa fotografija.

 (Dalje)

RinSpeed MetroSnap concept

* Premijera na 2020 CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu

 (Dalje)

Chrysler Airflow Vision Concept

Chrysler za ovogodišnje izdanje sajma potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES 2020) najavljuje novi električni koncept automobil nazvan Airflow Vision.

 (Dalje)

Nešto više o BMW-u X7 Pickup možete pročitati OVDE.Toyota RAV4 Adventure Gear Concept

Jedna od premijera na 2020 Tokyo Auto Salonu tjunera će biti i modifikovana Toyota RAV4 za koju je zaslužna Toyota Industries Corporation (jedan od delova Toyota Groupe, zadužena između ostalog i za proizvodnju RAV4 u Nagakusa fabrici).

 (Dalje)

Suzuki Swift Sport Katana

Suzuki je za predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera pripemio tri modifikovana automobila, među kojima se posebno ističe doterani Swift Sport.

 (Dalje)

Mitsubishi eK Cross Wild Beast

I Mitsubishi Motors je pripremio više modifikovanih vozila za predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera, koji će se u japanskoj prestonici održati od 10. do 12. januara 2020.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 223 224 225  Sledeći»