home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda e:N SUV Concept

Još jedan od Hondinih najavnih koncept vozila je i e:N SUV Concept koji premijeru ima na Guangzhou sajmu automobila u Kini. Takođe, pored njega je prikazan i e:N Coupe Concept.

 (Dalje)Barbie Extra

Među superautomobilima, luksuznim i sportskim automobilima na Sajmu automobila u Los Anđelesu je bila i jedna "igračka", a to je automobil pod nazivom Barbie Extra.

 (Dalje)

Kia EV9 concept

17 Nov 2021 - 20:40 Concept cars Link
Kia EV9 concept

Kao što je bilo i najavljeno prošle nedelje, Kia je danas na sajmu u Los Anđelesu održala premijeru svog novog koncepta sa električnim pogonom.

 (Dalje)

Hyundai SEVEN

Hyundai Motor Group priprema još nekoliko električnih modela koji će koristiti njihovu E-GMP platformu za električna vozila.

 (Dalje)

Acura Integra Prototype

Acura je dolazak nove Integre najavila još u avgustu, a zatim je u javnost pustila nekoliko teaser fotografija (među njima i jednu koja je otkrila da će nova Integra u stvari biti liftback sa 5 vrata).

 (Dalje)

Honda SUV RS concept

11 Nov 2021 - 18:12 Concept cars Link
Honda SUV RS concept

Honda je za ovogodišnji sajam Gaikindo Indonesia International Auto Show (GIIAS) pripremila premijeru novog SUV RS concepta koji će sledeće godine dobiti i serijsko izdanje.

 (Dalje)

Hyundai Grandeur Heritage EV Concept

Hyundai je u aprilu ove godine u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage, a sada je isto uradio i sa luksuznom limuzinom Grandeur.

 (Dalje)

Apollo Project Evo

* Apollo najavljuje novi supersportski automobil koji je trenutno poznat pod kodnom oznakom Project Evo, a istovremeno je sa nekoliko koncept vozila potvrđen i ulazak ove marke u segment električnih vozila

 (Dalje)

Hyundai SEVEN Concept

Hyundai Motor Group priprema još nekoliko električnih modela koji će koristiti E-GMP platformu.

 (Dalje)

* Baziran na nasleđu 1978 Forda F-100 pick-up, ovaj F-100 Eluminator concept međutim ima dva elektromotora sa 480KS i pogon na sva četiri točkaChevrolet Beast

2 Nov 2021 - 22:30 Concept cars Link
Chevrolet Beast

* Premijera na SEMA sajmu u Las Vegasu, a radi se o off-road vozilu sa 6,2 litarskim V8 motorom i kompresorom (raspolaže sa 659KS i 881 Nm)

 (Dalje)

Mercedes Sustaineer

Mercedes koristi predstojeću COP26 klimatsku konferenciju da naglasi svoje napore u sferi električnih vozila da pokaže da održivost predstavlja više od samog prelaska na baterije. Najbolji primer je model Sustaineer, koncept električnog dostavnog kombija koji unapređuje okolinu.

 (Dalje)

Škoda Kamiq rally

27 Okt 2021 - 10:00 Concept cars Link
Škoda Kamiq rally

Na putu do osmog automobila: 25 studenata strukovne ŠKODA akademije u Mlada Boleslav započelo je rad na osmom studentskom ŠKODA automobilu (reli verzija Kamiqa).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 245 246 247  Sledeći»