home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Mustang Mach-E

Ford je za događaj EAA AirVenture (Experimental Aircraft Association) u SAD-u i ove godine pripremio unikatni Mustang, ali ovoga puta to je električni Mustang Mach-E.

 (Dalje)Volkswagen Atlas Cross Sport GT Concept

Volkswagen je pripremio Atlas Cross Sport GT Concept, baziran na fabričkoj R-Line verziji.

 (Dalje)

BMW 7 ZBF concept

15 Jul 2021 - 08:30 Concept cars Link
BMW 7 ZBF concept

Maske novih BMW-a s povećanim ‘bubrezima’ su probudile maštu ljubitelja automobila pa su se pojavile brojna poređenja od dabrovih zuba, mrtvačkih sanduka pa sve do roštilja… U BMW-u se se kockali, a tek ćemo videti da li su hladnokrvni pokeraši ili tek preplašeni bleferi, koji će nakon prvih reakcija tržišta menjati odluke.

 (Dalje)

Pininfarina Teorema Concept

Pininfarina krči put u budućnost kroz futuristički i odvažni virtuelni konceptni automobil, Teorema, u potpunosti razvijen korišćenjem VR tehnologija.

 (Dalje)

Abarth 2024

Kompanija Stellantis je tokom jučerašnjeg EV Day događaja najavila i planove za budućnost brenda Abarth (poznat pre svega po sportskim verzijama Fiata 500 i 124 Spider).

 (Dalje)

Chrysler EV concept

Tokom "EV Day" događaja kompanije Stellantis prikazan je i novi Chryslerov električni koncept automobil.

 (Dalje)

Experimental Polestar 2

Polestar na Festivalu brzine u Goodwoodu predstavlja modifikovanu verziju električnog Polestara 2.

 (Dalje)

eVOITURETTE

Ono što je započelo kao vizija mladog dizajnera o automobilu budućnosti transformisano je u pravi model. Inkarnacija vizije eVOITURETTE može se videti u postavci ŠKODA muzeja u rodnoj kući Ferdinanda Porschea.

 (Dalje)

Maserati Levante Trofeo "Fuoriserie" Art Car

* Nastao saradnjom Maseratija i poznatog kuvara Massima Botture, a pokreće ga V8 motor sa 427 kW/580KS

 (Dalje)

Volvo Concept Recharge

Volvo je još ranije saopštio da će do 2030. godine preći na proizvodnju samo električnih vozila, a najavio je i da će nova, treća generacija SUV-a XC90 stići tokom 2022. godine, i to sa elektropogonom.

 (Dalje)

MINI Vision Urbanaut

Podsećanja radi, MINI je električni Vision Urbanaut u formi virtuelne vizije prikazao još u novembru prošle godine, a sada je ovaj 446 cm dugački futuristički monovolumen predstavio i u fizičkoj verziji.

 (Dalje)

MINI Vision Urbanaut

MINI je Vision Urbanaut u formi virtuelne vizije prikazao u novembru prošle godine, a sada je najavio da će 1. jula održati svetsku premijeru ovog futurističkog monovolumena i u fizičkoj verziji.

 (Dalje)

Volkswagen Golf GTE Skylight

Grupa Volkswagenovih pripravnika je za tradicionalno Worthersee okupljanje pripremila zanimljiv koncept automobil, ali budući da je pomenuta manifestacija i ove godine otkazana zbog Covida-19, automobil je završio u Autostadstu u Wolfsburgu.

 (Dalje)

Geely Vision Starburst c

Kineski Geely je prikazao novi koncept automobil nazvan Vision Starburst.

 (Dalje)

Airo

Na putevima se može videti sve više električnih automobila, pad troškova proizvodnje baterija dodatno utiče na pad cena, tako da električni automobili postaju pristupačniji.

 (Dalje)


1 2 3 ... 236 237 238  Sledeći»