home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Mufasa Adventure

Hyundai će kasnije ove godine u Kini početi da prodaje novi SUV model koji je nazvao Mufasa (po liku iz Diznijevog crtanog filma Kralj lavova).

 (Dalje)Video: DPCcarsMitsubishi XRT Concept

Mitsubishi Motors Corporation na sajmu automboila u Bangkoku prikazuje XRT Concept, konceptni automobil kao najavu potpuno novog pikapa Triton planiranog za lansiranje u fiskalnoj 2023. godini.

 (Dalje)

57. Uskršnji Jeep Safari

Vreme je za terensku vožnju! Cela gama ultra-sposobnih, maksimalno efikasnih i nepogrešivih koncept vozila u izradi brendova Jeep® i Jeep Performance Parts by Mopar zaputila se na ovogodišnji 57. Uskršnji Jeep Safari

 (Dalje)

Kia EV5 Concept

20 Mar 2023 - 16:34 Concept cars Link
Kia EV5 Concept

Tek što smo prošle nedelje videli veliki električni krosover EV9 (o njemu u ranijem članku), Kia sada predstvalja i manji EV5, doduše u koncept izdanju.  

 (Dalje)

Porsche Nebula 928

Porsche dosta pažnje poklanja svetu umetnosti u proteklim godinama, a Nebula 928 je najnoviji rezultat njegovih kreativnih poduhvata.

 (Dalje)

Lancia Concept

Lancia se sprema da postane EV brend, fokusiran na stil sa dizajnom pod velikim uticajem ikona iz prošlosti (uključujući modele Aurelia, Delta, Stratos i 037 Stradale), a deo će biti najavljen koncept automobilom sledećeg meseca.

 (Dalje)

Volkswagen ID.2 All concept

Izvršni direktor Volkswagena Tomas Šefer je večeras predstavio novi koncept malog, pristupačnog električnog vozila ID.2 All, uz najavu da će novo vozilo u budućoj serijskoj formi biti „pravi narodni automobil”, pozivajući se na nasleđe brenda tako što će svima omogućiti električnu mobilnost po prihvatljivoj ceni.

 (Dalje)

Porsche Airstream

Porsche je udružio snage s najpoznatijim i najstarijim proizvođačem kampera na svetu i predstavio svoj verziju luksuzne prikolice za kampovanje.

 (Dalje)

Honda CR-V Hybrid Racer

Honda se sprema za sezonu INDYCAR 2024 i radi na pripremi svog novog hibridnog pogona za trkačku seriju. Da bi dali nagoveštaj šta dolazi, ugradili su svoj 2,2 litarski V6 INDYCAR motor sa dva turbo punjača u CR-V Hybrid.

 (Dalje)

Italdesign Exeneo Gran Turismo

Italijanska dizajnerska kuća predstavlja svoj novi Vision Gran Turismo, zvanično nazvan Italdesign Exeneo Gran Turismo.

 (Dalje)

Hongqi E202 Concept

22 Feb 2023 - 13:50 Concept cars Link
Hongqi E202 Concept

Kineska kompanija Hongqi predstavlja električni koncept automobil E202, uz najavu da će tokom sledeće godine na tržište stići i njegova serijska verzija.

 (Dalje)

Project Mondo G

Mercedes‑Benz i Moncler su ostvarili saradnju, inspirisanu izvanrednim dizajnom i nasleđem oba brenda. Saradnja otvara imaginarni univerzum koji istražuje zajedničke vrednosti brenda: snažnu strast za inovacijama, koncizan jezik dizajna i prvi pristup međukulturalnoj ko-kreaciji.

 (Dalje)

Nissan Max-Out Concept

Nissan je nedavno sa kratkim saopštenjem potvrdio da će 2. februara predstaviti novi koncept automobil, uz najavu "kada virtuelno postane fizičko."

 (Dalje)

Nissan concept

Nissan je sa kratkim saopštenjem potvrdio da će 2. februara predstaviti novi koncept automobil, ali nije objavio konkretne detalje.

 (Dalje)


1 2 3 ... 253 254 255  Sledeći»