home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi K-EV concept X Style

Uz modele Outlander i Eclipce Cross sa Ralliart paketom, Mitsubishi će na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu predstaviti i potpuno električni Kei car, sa fokusom na bezbednosti i udobnosti, kao i poštovanju životne sredine.

 (Dalje)Mitsubishi Vision Ralliart

Mitsubishi je prošle godine potvrdio da će uskoro oživeti svoju diviziju Ralliart i vratiti se u svet auto-sporta.

 (Dalje)

Cadillac InnerSpace Concept

Cadillac je proširio svoju viziju buduće lične autonomne mobilnosti, i to konceptom InnerSpace – dramatičnim, električnim i autonomnim luksuznim vozilom za dva putnika.

 (Dalje)

Chrysler Airflow Concept

Kompanija Stellantis je za ovogodišnji CES sajam u Las Vegasu pripremila unapređeni Chryslerov električni koncept automobil Airflow, koji će verovatno kasnije dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

Vision-S 02 concept

Kompanija Sony je najavila svoje planove ulaska na tržište automobila, a potvrda toga jeste još jedan električni automobil predstavljen na CES sajmu u Las Vegasu.

 (Dalje)

Mercedes Vision EQXX

Nakon dugačke najavne kampanje, Mercedes je danas i zvanično predstavio novi koncept Vision EQXX, opisan kao najefikasnije električno vozilo koje su ikada napravili.

 (Dalje)

Honda N-WGN Picnic

Uz već najavljeni Civic Type R prototype, Honda za predstojeći Tokyo Auto Salon (od 14. do 16. januara) najavljuje još nekoliko zanimljivih automobila.

 (Dalje)

Rocky Premium

Daihatsu za predstojeći 2022 Tokyo Auto Salon (od 14. do 16. januara) priprema četiri koncept vozila, bazirana na modelima Rocky e-Smart Hybrid i Atrai.

 (Dalje)

Subaru STI E-RA Concept

2022 Tokyo Auto Salon će se održati sledećeg meseca, a Subaru će tamo predstaviti bar dva zanimljiva koncept automobila.

 (Dalje)

Chrysler Airflow Concept

Kompanija Stellantis će na CES sajmu u Las Vegasu sledećeg meseca pokazati unapređeni Chryslerov električni koncept automobil Airflow, koji će kasnije dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

MobED

Hyundai Motor Group (Group) otkriva Mobilni ekscentrični droid  (MobED), novu, pionirsku platformu za malu mobilnost koja koristi najsavremenije robotičke tehnologije.

 (Dalje)

Nissan Newbird

Kako bi obeležio 35-godišnjicu proizvodnje svojih automobila u britanskoj fabrici Sanderland, Nissan je na bazi starog modela Bluebird kreirao unikatni Newbird sa elektropogonom.

 (Dalje)

Citroen My Ami Buggy Concept

Iz Citroena stiže i Buggy verzija njihovog malog električnog vozila Ami, za sada samo u koncept izdanju.

 (Dalje)

Toyota Lexus EV

Toyota i Lexus su danas održali promociju više od 15 električnih automobila, kao najavu za buduće potpuno električne modele ove dve marke.

 (Dalje)

Toyota Pickup Concept

Među brojnim električnim automobilima koje je Toyota danas promovisala je i ovaj električni Pickup Concept.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 245 246 247  Sledeći»