home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lexus UX Art Car

13 Feb 2021 - 11:30 Concept cars Link
Lexus UX Art Car

Interpretacija klasičnog japanskog vrta za meditaciju je pobednik drugog dizajnerskog takmičenja UX Art Car

„Zen Garden“ je delo Clap Studija iz Valensije, a predstavlja celu karoseriju Lexusovog premium kompaktnog crossovera prekrivenu uzorkom hiljada papirnatih latica.

 (Dalje)Hyundai TIGER X-1

Vozilo bez posade napravljeno za istraživanje surovog okruženja na zemlji i šire

Hyundai je predstavio svoje novo koncept vozilo TIGER X-1 bez posade. Ovo bespilotno vozilo (UMV) je baza Hyundaijeve eksperimentalne T.ransforming I.ntelligent G.round E.xcursion R.obot platforme, koja je dizajnirana za vožnju na surovom terenu na zemlji (ili izvan njega), pružajući operaterima daljinski pristup okruženja koja bi inače bila previše neprijateljska za istraživanje.

 (Dalje)

ŠKODA 1203

Kako bi izgledao legendarni model ŠKODA 1203 da ga je dizajnirao savremeni dizajner? Uđite u svet mašte dizajnera i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)

BF Goodrich off-road brisači

Poznati eksperti u oblasti terenskih pneumatika, razvili su potpuno nove brisače za vetrobransko staklo za off-road uslove.

 (Dalje)

Wuling Journey

28 Jan 2021 - 20:18 Concept cars Link
Wuling Journey

Kineski Wuling (deo SAIC-GM-Wulinga) najavljuje novi pick-up model, i to koncept vozilom Wuling Journey.

 (Dalje)

Nissan e-NV200 Winter Camper

* Nissan je na bazi električnog modela e-NV200 pripremio koncept vozilo za avanture tokom zimskog perioda

 (Dalje)

Toyota Supra

Kompanija Toyota je u saradnji s Univerzitetom Stanford razvila autonomnu verziju modela Supra koja može samostalno da driftuje.

 (Dalje)

Honda e-Drag concept

2021 Tokyo Auto Salon tjunera se ove godine zbog pandemije održava samo u formi onlajn prezentacija, a Honda je za ovaj događaj između ostalog pripremila i zanimljive koncepte na bazi modela Honda e i N-One.

 (Dalje)

Renault 5

U sklopu današnje velike press konferencije grupe Renault u kojoj su predstavili svoje planove za budućnost i nove ciljeve marki Renault, Dacia, AvtoVAZ i Alpine, sigurno je najveća zvezda na pozornici bio koncept budućnosti kultnog gradskog mališana Renault 5 Prototype.

 (Dalje)

Dacia Bigster concept

Rumunski proizvođač automobila Dacia će do 2025. godine predstaviti tri nova modela, a najavljen je i dolazak kompaktnog SUV-a.

 (Dalje)

ŠKODA 130 RS

Kako bi izgledao legendarni ŠKODA 130 RS da ga je dizajnirao savremeni dizajner? Uđite u svet mašte dizajnera i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)

GM CES 2021

„Dženeral Motors“ je predstavio futuristički leteći „kadilak" - vozilo koje se kreće bez vozača, i koje poleće i spušta se, vozeći putnike „vazdušnom linijom“.

 (Dalje)

Honda 3rd Place VAN

Tokyo Auto Salon tjunera će ove godine zbog koronavirusa biti održan virtuelno (počinje 15. januara), a svoje učešće je potvrdila i Honda koje će pokazati nekoliko zanimljivih kreacija.

 (Dalje)

Futuristična Toyota Supra

Eksterijerni dizajn A90 Toyota Supra modela nije baš oduševio sve ljubitelje ovog auto brenda, ali šta ako je neko odlučio da ga učini lepšim?

 (Dalje)

Porsche 550one

Dugo se o tome govorkalo po kuloarima, ali je sada i potvrđeno: nekadašnji veliki šef VW-a Ferdinand Piëch je krajem 2000-ih naložio tadašnjem šefu Volkswagenovog dizajna Walteru De Silvi da dizajnira modernu interpretaciju Porschea 550 Spyder "Little Bastard", model u kakvom je poginuo legendarni glumac James Dean (Džejms Din), a sada prvi put imamo priliku da ga vidimo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 235 236 237  Sledeći»