home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kompanija Mercedes-Benz je potpisala neekskluzivni ugovor o saradnji sa NBG leasing and SOGELEASE koji će poboljšati finansijske uslove za Mercedes-Benz klijente.

Cilj ovakve saradnje je da uprkos teškim vremenima svi kupci Mercedes-Benz brenda mogu da postanu vlasnici vozila po izuzetno povoljnim uslovima.

Računajući na činjenicu da je kupovina oko 50% Mercedes-Benz vozila finansirana na lizing, očigledno je da je ovakav korak bio neophodan.

Kompanija Mercedes-Benz nastoji da svim klijentima pruži najbolju uslugu i servis, a od sada i veoma konkurentne uslove finansiranja u saradnji sa partnerima. Ovakva ponuda je od izuzetnog značaja za revitalizaciju tržišta automobila jer će upravo ovako dobri uslovi privući klijente da kupe Mercedes-Benz putnička i komercijalna vozila.
 
“Ovo je tek početak partnerstva koje se bazira na prethodno uspešnoj saradnji i poverenju koje su klijenti Mercedes-Benza već poklonili ovim dvema finansijskim kućama. NBG leasing i SOGELEASE imaju veliko i značajno iskustvo na tržištu automobila. Obe su profesionalne i konkurentne. Ova saradnja će omogućiti da klijentima ponudimo veoma dobar finansijski paket, a to je jedan od veoma značajnih segmenata našeg poslovanja”, izjavio je generalni direktor kompanije Mercedes-Benz SCG, Andreas Binder.

PR Mercedes-Benzčitanja : 1062Komentari

Od sada ce vas auto izaci samo 27% skuplje na lizing,umesto dosadasnjih 30%...

Autor Aleksandar 23 Apr 2010, 18:22

Mercedes je ove godine imao mozda najbolju ponudu sa NBG lizingom,kamata od svega 3.9% i full kasko od oko 3.6%!
Takvu ponudu nema niko!
Istina da je mercedes skup, ali nisu ni drugi jeftini, pa su ima uslovi kupovine jezivi.
Jos kada se na to doda Forte 5, nije Mercedes uopste toliko skup koliko izgleda! (ili bolje receno, nije toliko skuplji od neke druge limuzine...)
Inace, raspitajte se koliko je kasko na Audi ili BMW :D

Jedino sto me je sprecilo da uzmem novu E klasu je kreditna "nesposobnost" - zaradjujem radeci za strance a to se ovde ne racuna u prihod...

Autor Miki 26 Apr 2010, 01:51

@Miki
Ja sam racunao kad se kupuje na lizing-kredit da te auto izadje skuplje oko 30%. Ucesce plus rate saberes i dobijes cifru koja je 30% veca od one za kes

Autor Aleksandar 26 Apr 2010, 10:04