home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mercedes-Benz će svim ljubiteljima automobila pružiti ekskluzivnu priliku da od 13. do 16. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom "Vežite se, polećemo!"

Svi učesnici ove specijalne obuke, koja je organizovana po prvi put u Srbiji, mogu da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivnijih Mercedes-Benz modela, među kojima su SL 500, E 500 Cabrio, SLK 350, S 400 Hybrid, ML 63 AMG, G 500.

Pored najaktraktivnijih Mercedes-Benz vozila svi učesnici ovog speciajlnog događaja, imaće priliku da upoznaju i voze najatraktivniji sportski automobil na svetu, safety car Formule 1- fascinantni SLS AMG.

Najbolji Daimlerovi treneri će predstaviti karakteristike sportskih automobila na trkačkoj stazi, najnovije inovacije i funkcije svih Mercedes-Benz bezbednosnih sistema, kao i prohodnost Mercedes-Benz terenskih vozila na zahtevnim terenima.

U toku četiri dana, ograničeni broj polaznika će imati mogućnost da učestvuje u treningu. Svi učesnici će imati jedinstvenu priliku da tokom više od 3 sata prođu obuku koja se sastoji od četiri segmenta:

•    "Interaktivnu prezentaciju"- tokom koje će dobiti odgovore na sva pitanja;
 
•    "Fascination test"- vožnja sporsthih automobila na zatvorenoj trkačkoj stazi

•    "Safety test"- ponašanje luksuznih limuzina na klizavim podlogama uz asistenciju Mercedes-Benz bezbednosnih sistema

•    "Test terenskih vozila"- koja zahtevne terene prolaze sa lakoćom a neprohodne terene čine prohodnim

Svi zaljubljenici u najekskluzivnije Mercedes-Benz automobile mogu da rezervišu svoje učešće na mercedes-benz.rs ili kod ovlašćenog Mercedes-Benz partnera.

PR Mercedes-Benzčitanja : 2037Komentari

odma se prijavljujem!!! :-)

Autor DaMir 29 Apr 2010, 07:59

Extra. Takodje...

Autor Aleksandar 29 Apr 2010, 09:55

To se placa, ne moze tu tek tako da se prijavi.
Ako neko zna koliko je neka javi. Ne bi me cudilo da bude preko 500 evrica.

Autor Vlada 29 Apr 2010, 21:11

@Vlada
Nije toliko,200 evrica je...

Autor Aleksandar 29 Apr 2010, 22:32

Kakva prevara, 20k dinara. Jebeni cigani!

Autor al_ns 30 Apr 2010, 12:25

@al_ns

Ovakvi dogadjaji su napolju preko 1.800e, pa ne vidim o kakvoj se prevari radi... BTW pogledajte na netu koliko kosta dnevno rentiranje SLS-a... A pri tome ako zelite da ga kupite mozete da ga dobijete tek 2011...

Ja ovu priliku necu propustiti.

Iz iskustva znam da su im dogadjaji uvek vrhunski, pa ako razmisljate da promenite auto, ovo je prava prilika da vidite sta vam je po meri... Usput, idite kod svog prodavca i mozete da prodjete jeftinije...

Autor Bojan 01 Maj 2010, 18:38