home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Stvari se menjaju i to je nepobitna činjenica. Kupci dvotočkaša sve su izbirljiviji, a i njihovi afiniteti potpuno su drugačiji nego ranije. Proizvođači motocikala se zato moraju svojski potruditi kako bi stvorili motocikl koji će postići željeni efekat kod klijentele i obezbediti im zaradu. To se trenutno najbolje vidi kod Polarisovog Victory Motorcyclesa koji je opasno zakoračio u segmente u kojima ga pre par godina nikada ne biste zamislili.

Električni sportski motocikl samo je početak priče kada je Victory i njegov razvojni plan u pitanju. Brend koji je ime napravio na touring motociklima i cruiserima vrtoglavo se brzo okreće novim delovima tržišta. Nakon električnog sportiste koji doduše nije on pripremio nego drugi Polarisov pulen Brammo, Victory ispituje teren i na sport-naked teritoriji. Brend koji je smatran modernom alternativom Harley-Davidsonu sve se više udaljava od te slike.

Dokaz je studija Ignition koja je potvrda glasina da ovaj proizvođač radi na novitetu sportskih predispozicija pokretanim agregatom zapremine 1.200 ccm. Studija čiji dizajn potpisuje Urs Erbacher najava je serijskog nakeda modernih linija i tehnologije, koji će Victory predstaviti verovatno sledeće godine. Koliko će ukupan dizajn biti ublažen do tada ne znamo, ali nadamo se da Amerikanci neće previše dirati u ono što trenutno gledamo.

Izvor: Automotoportal.hrčitanja : 618Komentari