home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vmoto Stash

Pre samo 12 meseci, bio je to samo još jedan ekskuzivni koncept predstavljen na EICMA sajmu. Godinu dana kasnije, na istom mestu Vmoto Soco Group je otkrio proizvodnu verziju ovog modela.

Stash je moderno vozilo čiji dizajn cilja mlađu publiku, ali čije karakteristike ga čine pristupačnim za vozače svih uzrasta. Dizajniran je da iskombinuje agilnost tipičnu za skutere sa uživanjem u vožnji, stabilnošću i kočenjem konvencionalnog motocikla. Tome dodajte ubrzanje i vožnju bez vibracija kakvu smo jedan model na struju može da isporuči.

Vmoto Stash

Stash je član porodice koja bi uskoro trebalo da bude proširena jednim dirt motociklom.

Koncept modernog stila potiče od „olovke“ dizajnera Adrijana Mortona, direktora dizajna kuće C-Creative-a i kreatora nekih od najfascinantnijih motocikala poslednjih godina. On je na savršen načina uspeo da viziju kompanije Vmoto sprovede u delo.

Dizajniran od strane tima profesionalaca, Stash se ističe po svojim linijama koji kombinuju lepotu i praktičnost. Iako se predstavlja sa tipičnom postavkom motocikla, on integriše elemente koji su deo galaksije skutera, počevši od velike kutije ispod sedišta. Poseban akcenat je na skladišnom prostoru. Pametno korišćenje tog prostora je zapravo omogućilo da se dobije dosta mesta, dovoljno za smeštaj ful-fejs kacige ili sportske torbe, radne torbe ili školskog ranca.

Cilj modela Stash je da ugosti svaku vrstu svakodnevne mobilnostoi, ne ograničavajući je na grad jer ga tehničke i dinamičke karakteristike čine idealnim vozilom za gradske transfere srednjeg dometa. Pored praktičnosti, tu su i performanse koje garantuje elektromotor sa nominalnom snagom od 8 kW i maksimalnom snagom od 15 kW.

Ako u normalnim uslovima vožnje Stash dostigne brzinu od 110 km/h, aktiviranje funkcije pojačanja (Boost) podiže granicu na 120 km/h, s ciljem da se skrati prostor potreban za preticanje u korist bezbednosti. Stash je rođen iz projekta koji je uključivao visoko iskusne inženjere, testere i svedočanstva, a sastavljen je od materijala koje proizvode kompanije fokusirane na ispunjavanje strogih regulativa za zaštitu prirode.

Okvir je čvrst i lagan, uparen sa visokokvalitetnim ogibljenjem i 17-inčnim felnama.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 264Komentari