home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Rover je praktično istovremeno predstavio dva posebna izdanja svojih modela Range Rover Sport i Range Rover, a oba će biti izrađena u limitiranom broju primeraka.

Stormer Edition (biće proizvedeno 300 primeraka) se u osnovi bazira na osnovnom Range Rover Sport TDV6 S modelu, ali njegova oprema obuhvata i desetokrake aluminijumske točkove od 20 inča, zadnji krovni spojler, modifikovan prednji i zadnji branik (pozadi sa integrisanim izduvnim cevima), kao i kožna sedišta i Park Distance Control (PDC).

Kupci će moći da biraju između tri boje: Santorini Black, Alaska White i Stornoway Grey, dok prodaja u Velikoj Britaniji startuje u martu (po ceni od 43.550 funti).

Range Rover Vogue XS

Što se Range Rovera Vogue XS tiče, ova verzija raspolaže sa alu točkovima od 20 inča i TDV8 dizel motorom, kao i stajling paketom Supercharged Design Pack (posebna maska i veći otvori za vazduh), LED zadnjim svetlima, kožom i drvom u enterijeru, grejanjem sedišta, kamerom za vožnju unazad, TV-om, premium audio sistemom i navigacionim sistemom.čitanja : 1068Komentari

Ista kocka.

Autor Eki 14 Jan 2009, 19:05

Ovo ja auto mojih snova!!! Prvi put kada budem imao dovoljno para, iskreno se nadam da ce ih biti, odmah cu kupiti ovaj suv... It is the best!!!

Autor Milan_89 07 Feb 2009, 12:52