home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lada X-RAY

O tome je izvestila pres-služba Auto-VAZ-a. Prema njihovim rečima, „Lada X-RAY“ sada ima pristupačniju osnovnu verziju. Sada je minimalna cena hečbeka 589.900 rubalja (7.800€), što je za 40.000 rubalja (530€) manje nego ranije.

Za taj novac, kupac dobija benzinski motor od 1,6 litara koji radi u paru sa mehanikom, kao i dva frontalna vazdušna jastuka, ERA-Glonass navigacioni sistem, sistem kontrole stabilnosti sa pomoćnom funkcijom zaštite od proklizavanja, centralnu bravu, električne prozore, alarm i felne od 15 inča.

Pored osnovne konfiguracije, unapređena Lada „X-RAY“ će biti dostupna i u verzijama „Classic“, „Comfort“ i „Luxe“. Pri tome će kupac moći samostalno da bira opcioni paket, jedan od tri varijante motora i menjač. Tako npr. možete uzeti hečbek sa motorom od 1,8 litara i 122 konjske snage i robotizovanim menjačem. U zavisnosti od izabranog agregata i menjača, cena Lade „X-RAY“ će se kretati od 629.900 (8330€) do 772.900 rubalja (10221€).

Važno je napomenuti da je, pored dostupnosti raznovrsne opreme, unapređena Lada i prostranija i komfornija za putnike na zadnjim sedištima, zahvaljujući postavljanju novih sedišta koja su pomerena unazad i na dole, što je proširilo prostor za noge nekih 25 milimetara.

Izvor: Russia Beyond

Foto: Ladačitanja : 1018Komentari