home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Maserati Sportivo

Maserati je na britanskom tržištu za modelsku godinu 2021 pripremio Sportivo i Sportivo X specijalna izdanja modela Ghibli i Levante.

U ponudi su tri boje za eksterijer (Nero Ribelle, Grigio Maratea i Blu Emozione), a treba reći da su u pitanju Levante V6 sa 350KS i Ghibli Hybrid sa 330KS.

Ghibli Hybrid Sportivo dolazi sa Nerissimo stajling paketom, gloss black Urano točkovima od 20 inča, kožnim enterijerom, aluminijumskim detaljima, prednjim sportskim sedištima sa el. podešavanjem i grejanjem, black piano drvom i zadnjom kamerom.

Maserati Sportivo

Skuplja Sportivo X verzija dodaje još Skyhook aktivno oslanjanje, Driver Assistance Pack Plus, full-LED adaptivna Matrix prednja svetla, gloss black Titano alu točkove od 21 inča, prednja sedišta sa grejanjem i ventilacijom, kožnim sportski volan sa grejanjem, crvene kontrastne šavove, bežično punjenje, pedale od nerđajućeg čelika...

Maserati Sportivo

Levante V6 Sportivo standardno ima tamne 20-inčne Efesto točkove, crvena kočiona klešta, panoramski krov, crni kožni enterijer sa crnim šavovima, aluminijumske detalje, el. podesiva sportska sedišta sa grejanjem i memorijom...

Maserati Sportivo

Levante V6 Sportivo X se ističe Nerissimo paketom (gloss black prednji gril, tamne izduvne cevi, gloss black spojler i zadnji difuzor), full-LED adaptivnim Matrix prednjim svetlima, Anteo tamnim točkovima od 21 inča, crvenim kočionim kleštima, crvenim kontrastnim šavovima u enterijeru, prednjim sedištima sa grejanjem i ventilacijom, sportskim volanom sa grejanjem, sportskim pedalama od nerđajućeg čelika, keyless entry sistemom, kao i Driver Assistance Plus paketom (adaptivni tempomat, nadgledanje mrtvog ugla, surround-view kamera, prepoznavanje saobraćajnih znakova i pešaka).

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Maserati Sportivo


čitanja : 331Komentari