home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Subaru je na nedavnom Salonu automobila u Njujorku, sem standardnog Legacya sedan, javnosti premijerno prikazao i njegovu proterensku Outback varijantu, dok će karavanski Touring Wagon svetlost dana ugledati 20. maja, u sklopu prezentacije japanske verzije Legacya.

Dok Legacy Touring Wagon ne bude i zvanično predstavljen, tu je ova slika iz japanskog magazina Car Mode, koja pre vremena otkriva njegov izgled.

U osnovi, Legacy Touring Wagon je u stvari pomenuti Subaru Outback, koji je "izgubio" veći klirens (rastojanje od tla) i one estetske off-road dodatke na karoseriji. 

Sem savremenijeg izgleda, novi Legacy Touring Wagon, poput njegove limuzinske verzije, donosi i više mesta u komfornijoj i kvalitetnijoj unutrašnjosti, veći prtljažnik, modifikovano ogibljenje, povećanu bezbednost, bogatiju listu standardne i opcione opreme i nove, odnosno osavremenjene motore sa smanjenom potrošnjom goriva i redukovanom emsijom CO2.

Evropska verzija Legacya (i svih njegovih karoserijskih varijanti) se očekuje u septembru, na IAA Salonu automobila u Frankfurtu, kada bi trebalo da bude promovisan i model sa turbo-dizel motorom.čitanja : 646Komentari