home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Rover Defender

Na Internetu su se pojavile "špijunske" fotografije naslednika legendarnog Land Roverovog terenaca koji je otišao u istoriju nakon 70 godina postojanja.

Defender je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih terenskih modela u istoriji. Svoju reputaciju izgradio je tokom decenija ekspoloatacije na najtežim terenima za vožnju, kao i u mnogim armijama i policijskim snagama u zemljama širom sveta. Ipak, ovaj Land Roverov najdugovečniji model nedavno je prestao da se proizvodi u obliku kakvom ga pamte generacije. U britanskom proizvođaču kažu da će naslednik imati znatno moderniji dizajn i najsavremenije tehnologije, i da očekuju da nastavi stazama slave svog prethodnika.

Land Rover Defender

Novi model u pripremi je već neko vreme, a sada smo u prilici da vidimo pertprodukcijsku verziju koja je snimljena tokom testiranja u blizini Land Roverovog pogona u Solihalu. Automobil je prekriven "kamuflažom" koja je uobičajena za ovu fazu razvoja novog modela, a primerak sa fotografija je verzija 110 sa 5 vrata.

Očekuje se da će novi Defender imati potpuno nov dizaj spoljašnjosti u poređenju sa prethodnikom čija je spoljašnjost decenijama diskretno menjana, a velike promene dogodiće se i u putničkoj kabini. Neke naznake o tome u kom će se pravcu kretati dizajn ovog vozila, mogli smo da vidimo na konceptu DC100 koncept od pre nekoliko godina.

U narednim mesecima očekujemo više “špijunskih” fotografija ali i neke tehničke detalje o novom Defenderu, a svetska premijera verovatno će se dogoditi u 2019.

Izvor: B92.net

Foto: S. Baldauf/SB-Medien/Carscoopsčitanja : 363Komentari