home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fiat 500L prijatelj predstojećeg Nišville Jazz Festivala

U susret Nišville Jazz Festivalu, koji će se održati od 14. do 17. avgusta u prostoru Tvrđave u Nišu, Nišville Jazz Festival će održati i niz manifestacija koje će prethoditi tom događaju. Jedna od tih manifestacija je i obeležavanje Međunarodnog Dana Jazz muzike, 30. aprila u Nišu, gde je na scenu nastupio i model Fiat 500L.

Kompanija Fiat Automobili Srbija je svojim prisustvom s modelom Fiat 500L i uz parolu Proudly Made in Serbia izabrala upravo jučerašnji događaj kao najavu svog partnerstva sa predstojećim Nišville Jazz Festivalom jer smatra da je ovaj međunarodno priznat i cenjen Festival događaj koji s pravom može da ponese epitet da je s ponosom iz Srbije. Početak saradnje je obeležen i posebnom akcijom koja je važila za sve prisutne tokom jučerašnjeg muzičkog događaja u Nišu. Na Fiat 500L info pultu, ovlašćeni diler Auto Mig iz Niša je svim prisutnima i ljubiteljima modela 500L delio poklon vaučere za besplatan prvi servis vozila 500L u slučaju da su kupovinu izvršili upravo kod ovlaščenog dilera Auto mig. Ova posebna ponuda će važiti tokom trajanja Nišville Jazz Festivala. Pravo na uslugu besplatnog prvog servisa će imati samo oni koji su vaučer dobili na 500L info pultu.

Automobil Fiat 500L je s ponosom pravljen u Srbiji, u Našoj fabrici u Kragujevcu. Njegov koncept  gradskog automobila  najčešći je izbor za veliki broj porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil uz dodatu vrednost legendarnog italijanskog dizajna.  

Nišville Jazz Festival ove godine slavi svoj jubilej, 20. godina postojanja i rada. Tokom proteklog perioda, festival je postao najveća manifestacija ovog tipa jugoistočne Evrope. Ove godine se čekuje da broj posetilaca premaši prošlogodišnju cifru od 120.000 ljubitelja Jazz muzike, koji su posetili ovaj festival.

PR Fiat Automobili Srbijačitanja : 754Komentari

Fiat sponzorise i kulturu, a ne ko ostali, sve pare u Zvezdu i Partizan .

Autor B.M. 01 Maj 2014, 15:03

Fiat ne sponzoriše Zvezdu i Partizan, jer su velikasredstva u pitanju. Ovakve manifestacije su niskobudžetne i jeftine. Fiat se u Srbiji nije pretrgao sa sponzorstvima.
Da je hteo, mogao je svakom gradu da da po Fiat za hitnu pomoć pri domovima zdravlja, ili za nešto slično.
Uglavnom, fiat je ispraznio budžet Republike Srbije. To je istina, a vakve manifestacije su čist marketing, kji ih ne košta ništa.

Autor sagius 01 Maj 2014, 15:37

Fiat ne sponzorise Zvezdu i Partizan jer nece da baca pare. Koliko je njima dato moglo je na hiljade radnika da se zaposli. A to o hitnoj pomoci je jeftina demagogija, nek prvo njima EPS pokloni struju, NIS naftu, a Telekom impulse. Nego sve pare u Zvezdu i Partizan, a od prodaje igraca ide zarada na nekim dalekim ostrvima.

Autor B.M. 01 Maj 2014, 16:35

@B.M.
Fiatu je dato mnogo više nego što dobijaju i Zvezda i Partizan, pa je zaposlio manje od 500 radnika! Kakve ti hiljade pominješ???? Pre FAS u Zastavi je bilo više radnika.
Mislim da Srbija nema za sada nikakvu korist od FAS, osim u političke svrhe.

Autor Ex YU fan 01 Maj 2014, 20:12

Fiat zaposlio manje od 500 radnika? Eto koliko se ti razumes u autoindustriju. Dalja diskusija je nepotrebna.

Autor B.M. 01 Maj 2014, 21:02

@B.M.
Mislio sam da je broj zaposlenih znatno manji od cifre od 5000.
FAS je otpustio na hiljade zaposlenih a nije zaposlio. Razumeš? U tome je poenta!
Ovaj marketing im je smešan i na nivou je neke autokuće.
Krajnje je vreme da se i FAS ili Fiat uključi u pomoć državi a ne da crpi subvencije i dalje!

Autor Ex YU fan 02 Maj 2014, 11:11

Demagogija.

Autor CaMIRO 02 Maj 2014, 11:30

@Ex-YU, u trenutku preuzimanja Zastave od strane Fiata, u njoj je radilo oko 1000 radnika, i jos oko 900 rasnika je bilo na placenom.
Danas radi 3200, znaci mnogo vise nego sto je pre preuzimanja radilo i bilo na placenom zajedno.

Autor B.M. 02 Maj 2014, 14:50