home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Evo idealne prilike da okupite društvo i dogovorite se kome će pripasti koji BMW M5 E34!

Ako imate prijatelja ili poznajete nekog ko mašta o BMW-u M5 E34, evo idealne prilike da ga se domogne, pa čak možda i da za vas ostane jedan! Kako!?

Pa, jedan vlasnik iz Velike Britanije, prodaje ne jedan, već čak četiri M5-ica E34, u rasponu od 1991. do 1994. godišta (jedan sa 3.6, ostali sa 3.8 motorom, od čega je jedan Touring), s tim da postoji jedna “caka”!

Naime, automobili se prodaju isključivo “u paketu”, tj. sva četiri zajedno, verovali ili ne! Prema rečima vlasnika, svi su gotovo u fabričkom stanju, kompletno “sređeni”, sa validnim “tehničkim pregledom”.

Cena za ovaj “paket aranžman” iznosi 45.000 funti, odnosno oko 62.500 evra. Jedini problem za “kontinentalne” kupce jeste činjenica da su svi osim Touringa iz ’94. godine, sa volanom na desnoj strani… :(

Foto: Carandclassic.co.uk

Izvor: Topspeed.telegraf.rs / Car and Classicčitanja : 931Komentari

Ako su ove M5-ice u fabričkom stanju, onda vrede tih para. U pitanju je ne naročito lep, ali legendaran auto po svim ostalim karakteristikama. Možda se i okupi neko BMW društvo da podeli ulog.

Autor Nitro 28 Okt 2015, 09:12

Mislim da sin Dragan (Gagiba), Toma, Leteci Holandjanin (BS8) i Ivan treba da pazare ovaj paket. Ako iko zasluzuje, onda su to oni! :))))

Autor Optimus Prime 28 Okt 2015, 12:51