home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U martu ove godine je Lamborgini predstavio ograničenu seriju od 600 "aventador SV" superautomobila po ceni od 327.000 evra, a ako niste uspeli da se dokopate svog primerka ove zveri, u Monaku možete da ga iznajmite. Sa druge strane, za iste pare možete da kupite sasvim pristojan polovnjak.

Luksuzna rent-a-car kompanija AAA Luxury & Sport Car Rental iz Monaka je za svoje bogate klijente obezbedila primerak "aventadora SV" koji zapravo nije jedini "aventador" u njihovoj ponudi.

Osim retkog "SV" modela, ova kuća nudi iznajmljivanje i dva primerka "Pirelli Edition" i jedan "Anniversario Roadster" Avantador, ali će vas samo jedan dan vožnje ovih mašina koštati kao sasvim solidan polovnjak na domaćem tržištu.

Za sada na sajtu rent-a-car kompanije iz Monaka i dalje nije objavljeno koliko košta iznajmljivnaje "aventador SV" modela, ali je on sigurno skuplji od "Pirelli Edition" primerka koji vaš može biti na jedan dan za 4.000 evra.

Od ostalih zanimljivih modela u ponudi ove firme izdvajaju se Ferari 488 GTB, Mercedes-Benz G500 kabriolet, S600 Guard, par Rolls-Rojs, Aston Martin i nekoliko Poršeovih modela.

VIDEO> Lamborgini "aventador SV" na iznajmljivanje:

Izvor: Mojauto.rsčitanja : 628Komentari