home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kupci će dugo najavljivani Fiat 500 sa novim dvocilindričnim TwinAir motorom (delo FPT - Fiat Powertrain Technologies), moći da dobiju od septembra, i to po cenama koje u Italiji startuju od 13.250 evra (kabrio 500C TwinAir od 16.750 evra).

 (Dalje)Nissan LEAF je prvo električno vozilo na prvoj portugalskoj stanici za punjenje. Kao deo otvaranja, portugalski premijer José Sócrates je vozio nekoliko kilometara ovaj potpuno električni i kompaktni porodični automobil do stanice za punjenje smeštene blizu Parka Nacija u Lisabonu.

 (Dalje)

Posle pet godina proizvodnje, karijera dosadašnjeg BMW-a M5 je završena, i to sa novim rekordom.

 (Dalje)

Ed Whitacre, CEO General Motors-a, najavio je prošle nedelje da će kompanija izaći u susret velikom interesovanju širom SAD-a za novim električnim vozilom ove kompanije, otvaranjem novih tržišta na kojima će vozilo biti lansirano.

 (Dalje)

Renaultov novi šef dizajna Laurens van den Acker biće odgovoran za hrabriji dizajnerski pravac francuske marke, što će u formi koncepta DeZir ove jeseni biti najavljeno na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Objavljene su prve zvanične slike novog Volvoa V60, karavanske verzije nedavno predstavljene nove generacije modela S60.

 (Dalje)

VIDEO : Audi R8 V10

5 Jul 2010 - 01:01 Video Link
U Conner Avenue fabrici u Detroitu proizveden je poslednji primerak već odavno legendarnog Dodge Vipera.

 (Dalje)