home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi američki sportski automobil je nazvan Devon GTX, a stiže iz kompanije Devon Motorworks (poznata i po tome što je nedavno bila zainteresovana da od Chryslera otkupi prava na Viper).

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno jednim veoma šturim saopštenjem i takozvanom teaser slikom, japanski Infiniti je na ovogodišnjem izdanju manifestacije Pebble Beach Concours d'Elegance u Kaliforniji održao virtuelnu promociju svog 2011 Infiniti M modela (objavljene su naime samo prve zvanične fotografije i detalji ali sam auto nije bio izložen, već će to biti učinjeno na sledećem Salonu automobila u Los Anđelesu).

 (Dalje)

VIDEO : BMW ActiveHybrid X6

14 Avg 2009 - 11:47 Video Link
Kao što je bilo i najavljeno, BMW će na Salonu automobila u Frankfurtu 15. septembra novinarima (za širu javnost se Salon otvara dva dana kasnije) predstaviti dva hibridna modela: ActiveHybrid X6 i seriju 7 ActiveHybrid.

 (Dalje)

45 godina nakon promocije prvog Ford Mustanga u Njujorku, legendarni Lee Iacocca, nekadašnji predsednik Ford divizije i poznat kao otac originalog Mustanga (nama u Evropi možda poznatiji po kasnijem spasavanju Chryslera), dobio je čast da jedna specijalna edicija Mustanga bude nazvana po njemu.

 (Dalje)

VIDEO : reklama za BMW X1

12 Avg 2009 - 00:24 Video Link

Više o BMW-u X1 možete pročitati OVDE

VIDEO : Rolls-Royce Ghost

11 Avg 2009 - 11:25 Video Link

Rolls-Royce je pre oficijelne svetske premijere (održaće se za nešto više od mesec dana na Salonu u Frankfurtu) svog dugo najavljivanog modela Ghost, objavio i zvanični video ove luksuzne limuzine, koju će pokretati novi 6,6 litarski V12 motor.