home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Red Bul časti zaposlene

1 Nov 2013 - 07:30 Sport Link

Sebastijan Fetel je osvojio četvrtu uzastopnu titulu Formule 1 i za sebe i za ekipu, a čelnici austrijskog tima odlučili su da nagrade sve zaposlene. Kako navodi list Bild, Fetel je kao bonus za titulu dobio pet miliona evra, dok je svaki od 650 zaposlenih u bazi Red Bula u engleskom mestu Milton Kejns dobio po 12.000 evra.

 (Dalje)Tek što je pre nekoliko dana O.CT Tuning predstavio svoj Audi RS6 Avant pojačan na 680KS, ABT Sportsline je ponovo doradio ovaj sportski karavan.

 (Dalje)

U bogatoj ponudi koju britanski A. Kahn Design ima za Land Rover / Range Rover modele nalazi se i paket za doterivanje Land Rovera Discovery sa 3.0 V6 dizelašem.

 (Dalje)

Škoda je na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu premijerno prikazala i obnovljeni Yeti, dok će do kraja godine ovaj model u Kini biti predstavljen i sa produženim međuosovinskim rastojanjem.

 (Dalje)

Autor/izvor: SEEbiz / Al-Jazeera Balkans

Ostavština Josipa Broza Tita i dalje izaziva sporenja među bivšim jugoslovenskim republikama, jer se, osim nekretnina koje su predmet sukcesije, zemlje bivše Jugoslavije spore i o pokretnim stvarima, piše Al Jazeera Balkans.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66