home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na jednom nemačkom sajtu za prodaju polovnih automobila pojavio se oglas o prodaji blindiranog BMW-a "model Zoran Đinđić". U oglasu se, uz nekoliko fotorgafija automobila koji se prodaje može videti i fotografija na kojoj Đinđića unose u službeni BMW neposredno nakon atentata.

 (Dalje)VIDEO: 2014 Lexus IS

4 Jan 2014 - 22:07 Video Link


Najuticajniji britanski portal za potrošače u oblasti automobilske industrije, Carbuyer.co.uk, proglasio je dobitnike priznanja za najbolje nove automobile u 2014. godini. Novi Hyundai i10 je imenovan za auto godine 2014. Mališan iz Koreje je istovremeno pobednik u kategoriji “Najbolji gradski auto”, a pohvaljen je njegov kvalitet, prefinjenost, stil i vrednost za uloženi novac.

 (Dalje)

Britanski proizvođač automobila Land Rover sa američkog tržišta opoziva oko 4.000 terenaca premijum klase „rendž rover“ iz 2013-2014. godine, zbog problema sa vazdušnim jastucima.

 (Dalje)

Novi zakon o prekršajima predviđa da policija uruči nalog kojim se izriče novčana kazna. Ako platite u roku od 8 dana imaćete 50% popusta, u suprotnom vas očekuje pun iznos, plus sudski troškovi

Počinioci prekršaja će ubuduće uz prekršajni nalog moći da plate samo pola određene kazne u fiksnom iznosu, ali samo ukoliko to učine u roku od osam dana.

 (Dalje)

Koliko juče smo preneli vest da je Fisker Automotive dobio iznenadnu ponudu o preuzimanju od strane Wanxiang Grupe, iste kompanije koja je prošle godine kupila A123 Systems proizvođača baterija, kompaniju koja je snabdevala baterijama Fisker Karma električni sedan produžene autonomije.

 (Dalje)

Dok Rolls-Royce ne predstavi restilizovani Ghost (najverovatnije u martu na sajmu u Ženevi), pripremljena je V-Spec verzija još uvek aktuelnog modela. 

 (Dalje)

Jedan od Nissanovih šefova, Andy Palmer, izjavio je da koncept BladeGlider ima šanse da dobije "zeleno svetlo" za serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

VIDEO: BMW i3

4 Jan 2014 - 14:07 Video Link


Brajan O'Koner, policijski detektiv, a kasnije agent Ef-Bi-Aja kojeg je u filmskom serijalu „Paklene ulice“ tumačio nedavno tragično preminuli glumac Pol Voker, neće biti ubijen, već penzionisan.

 (Dalje)

Nedugo nakon što je prošle godine aktuelni model serije 5 doživeo vizuelno i tehničko doterivanje, BMW je počeo sa testovima potpuno nove generacije koja se na tržištu očekuje 2016. godine.

 (Dalje)

Italijanski Puritalia Automobili je svoj roadster Puritalia 427 najavio još u julu 2012. godine, a sada su objavili neke nove detalje i slike modela skoro spremnog za proizvodnju.

 (Dalje)

Iako ne postoje znakovi upozorenja za pijane pešake u saobraćaju, trebalo bi razmisliti da se postavi sezonski, otprilike u ovo doba godine. Ne znamo da li bi pomogli, ali nema svaki pijani šetač prijatelja da ga odnese s puta kada se "zaigra".

 (Dalje)