home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vesti iz Formule 1

1 Jun 2017 - 23:26 Sport Link

Alonso odbacio mogućnost prelaska u Red Bull

Španac je izjavio da nema konkretan plan šta će raditi u narednoj godini.

 (Dalje)Volkswagen, koji ima velikih problema poslednjih par godina, cilja premijum tržište sa novom perjanicom, Arteonom. Želja je da se imidž marke popravi nakon „dizelgejta“.

 (Dalje)

Sa godišnjeg Audijevog sastanka na vrhu, održanog u Nekarsulmu u Nemačkoj, stižu informacije o planovima ovog brenda za nekoliko narednih godina.

 (Dalje)

Papa Franja će se voziti u električnom Opelu Ampera-e, čije ključeve mu je lično uručio direktor ovog proizvođača, Karl-Tomas Nojman.

 (Dalje)

Iako svi govore o električnim automobilima, malo ko je spreman da ih kupi. Ne i u Norveškoj, u kojoj električna vozila imaju značajan udeo na tržištu.

 (Dalje)

VIDEO: Lamborghini LM002

1 Jun 2017 - 17:05 Video Link

* Snimljeno u Asenu u Holandiji, pokreće ga 5,2 litarski V12 motor sa 456KSPušenje za volanom je nebezbedno koliko i pisanje tekstualnih poruka preko mobilnog telefona. U nekim zemljama je pušenje u automobilu zabranjeno zbog štetnosti za zdravlje "pasivnih pušača".

 (Dalje)

Čak i za vozila koja, na prvi pogled, nikada ne biste rekli da su bila oštećena, moguće da imaju svoju veoma „mračnu istoriju“!

 (Dalje)

U današnjoj automobilskoj industriji sve je veći broj opcija na vozilima, kao što su daljinska dijagnostika, telematika i „infotainment“ (information+entertainment) sistemi, koje koriste komunikacione kanale između vozila i cloud-a, ili drugih infrastruktura. I dok ova razmena podataka obezbeđuje brojne nove tehnološke mogućnosti, ovi kanali u sve većoj meri postaju i potencijalne mete za sajber napade.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 71 72 73 74 75 76 77 78  Sledeći»