home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW je udružio snage s kompanijama Mobileye i Intel po pitanju razvoja prvih potpuno autonomnih automobila. Samovozeći BMW zvaće se iNext, a nudiće nivo 4 i nivo 5 autonomne vožnje. Što to zapravo znači?

 (Dalje)Hit u Evropi, bestseler trećeg sveta, jedan od najboljih Peugeota uopšte

Evropski automobil godine 1988. sa nikada dostignutim, rekordnim brojem glasova, jedan je od laureata koji su opravdali osvajanje titule. Prodaja je bila sjajna gotovo svuda osim u SAD, gde je to bio i poslednji ponuđeni model marke.

 (Dalje)

U Volkswagenu već testiraju Arteon koji pokreće motor sa šest cilindara, a razmatra se i mogućnost uvođenja praktičnije karavanske karoserije.

 (Dalje)

Nissan je sproveo zanimljivo istraživanje, i pita vas – šta je zanimljivije, gledati fudbal ili voziti brz automobi?

 (Dalje)Razvijen u saradnji sa Peugeotom i Toyotom, novi Citroen Space Tourer želi oteti parče kolača od VW Caravelle i Mercedesa Classe V, koji godinama suvereno vladaju tržištem

 (Dalje)

Ruski internetski gigant Yandex, koji je poznat kao ruska verzija Google-a, ovih dana je objavio da se ubacio u trku za razvoj samovozećih automobila.

 (Dalje)

Prve fotografije nemaskiranog VW Touarega pokazale su da se serijski model snažno naslanja na rešenja koja su pokazana na autosalonu u Pekingu 2016. pod plaštom koncepta T-Prime.

 (Dalje)Promoter i vlasnik TCR prava, kompanija WSC, i Međunarodna asocijacija auto-sporta (IMSA), organizator pet trkačkih serija na severnoameričkom kontinentu, potvrdili su da će od 2018. u IMSA Kontinental čelendžu (Continental Tire SportsCar Challenge) TCR postojati kao zasebna klasa.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78  Sledeći»