home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

I Fiat je prisutan na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu, i to sa modifikovanim vozilima za koje se pobrinula Chryslerova Mopar divizija.

U pitanju su pre svega doterani Fiat 500X Chicane i 500X Mobe, koji pokazuju kako mogu da se personalizaiju automobili koje i u fabričkom izdanju odlikuju italijanski stil i funkcionalnost.

Fiat 500X Chicane je namenjen pre svega za urbane sredine, a privlači pažnju 20-inčnim Satin Black i Gloss Black točkovima, Competition Blue bojom, Chicane natpisom na bokovima, Gloss Black bojom na krovu, novim izduvnim sistemom, crnim Katzkin kožnim sedištima sa plavim detaljima, plavim prednjim panelom, novim patosnicama i pedalama...

Za pogon je izabran 2,4 litarski Tigershark MultiAir2 motor, uparen sa devetostepenim automatskim menjačem.

S druge strane, Fiat 500X Mobe je prilagođen onima koji češće odlaze na plažu, kao i onima koji se bave surfovanjem sa zmajem.


Automobil je u Ivory Pearl boji, sa Matte Bronze detaljima (na haubi, retrovizorima i na krovu), sa 4x4 pogonom, "X" amblemima u Mopar Blue boji, alu točkovima od 18 inča, Mopar krovnim prtljažnikom, doteranim enterijerom (sa Matte Bronze detaljima, premium patosnicama...), kao i 2,4 litarskim Tigershark MultiAir2 motorom (i ovde sa 9-stepenim automatikom).

Na kraju treba pomenuti i da je Mopar obradio i Fiat Doblo koji se u Americi prodaje kao Ram ProMaster City.

Ukratko, ovo je Ram ProMaster City DiveMaster, specijalno pripremljen za ljubitelje ronjenja, sa dvobojnim eksterijerom, alu točkvoima od 17 inča, Katzkin kožnim sedištima, Mopar Blue detaljima, LED osvetljenjem za prtljažni prostor, novim patosnicama...

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 833Komentari