home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
GAC Entranze Concept

Kineska kompanija GAC Motor je na sajmu automobila u Detroitu između ostalog predstavila i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze.

GAC Entranze Concept

Kinezi nisu objavili mnogo detalja, ali je poznato da će ovo "hiper moderno porodično vozilo" ima sedam sedišta (raspored sedenja 3+2+2), elektro pogon, autonomne mogućnosti vožnje, panoramski krov i dva OLED ekrana u unutrašnjosti.

GAC Entranze Concept

U saopštenju se ne navodi sa koliko snage raspolaže ovaj automboil (nije poznata autonomija a ni vreme punjenja baterija), ali neki izvori nezvanično navode da Entranze Concept koristi tehniku GAC Enverge Concepta koji je predstavljen prošle godine (što bi onda značilo i sličnu autonomiju od oko 370 milja / 595 km).

GAC Entranze Concept

U vesti se navodi da se za izgled ovog koncepta pobrinuo GAC-ov izvršni direktor dizajna Pontus Fontaeus, i to u njihovom dizajn centru u Los Anđelesu. Fontaeus je inače ranije radio za kompanije Volvo, Ferrari, Kia i Faraday Future.

GAC Entranze Concept

Takođe, GAC Motor je u Detroitu održao i severnoameričke premijere modela GS5 (crossover koji je promovisan na prošlogodišnjem sajmu u Parizu) i GM6 (MPV koji je u Kini prikazan ranije ovog meseca).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 471Komentari