home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kia Seltos X-Line Urban i Seltos X-Line Trail Attack

Uz regularni Seltos, Kia je na sajmu u Los Anđelesu prikazala i koncept verzije Seltos X-Line Urban i Seltos X-Line Trail Attack.

Kia Seltos X-Line Urban

Seltos X-Line Urban je inspirisan staklom i čelikom upotrebljenim u neboderima, a odlikuje se sivim eksterijerom, kontrastnim detaljima u crnoj, narandžastoj i zlatnoj boji, kao i novim branikom, krovnim prtljažnikom sa dodatnim svetlima, alu točkovima od 17 inča i 51 mm višim klirensom.

Kia Seltos X-Line Urban

Motor je 1,6 litarski turbo četvorocilindraš sa 175KS i 164 Nm obrtnog momenta, uz 7-stepeni DCT menjač i pogon na sva četiri točka.

S druge strane, Seltos X-Line Trail Attack dolazi sa dvobojnim eksterijerom, prednjim vitlom, dodatnim svetlima, točkovima od 17 inča sa off-road gumama, povišenim klirensom (sada 234 mm) i krovnim prtljažnikom sa svetlima.

Kia Seltos X-Line Trail Attack

I ovde je pod haubom 1,6 litarski turbo benzinac koji razvija 175KS i 164 Nm, u paru sa 7-stepenim DCT menjačem (pogon je i ovde na sva četiri točka).

Kia Seltos X-Line Trail Attack

Mada za sada ne postoje planovi da se ove koncept verzije Seltosa puste u proizvodnju, nije isključeno da će se to desiti nešto kasnije.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 297Komentari