home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Auto Kuća "Mikom" u Hali 3 Novosadskog sajma predstavlja najnoviji model "mercedes-benz" GLK klase i "dodge journey".

Auto Kuća "Mikom" nastupa u celoj Hali 3 i ispred Hala 1 i 3, sa ukupno 23 modela putničkog programa "Mercedes-Benz" i "Chrysler Jeep Dodge", kao i komercijalnim vozilima "Mercedes-Benz" i "Mitsubishi Fuso Canter", što ove godine predstavlja najveći broj izloženih vozila jednog izlagača. Iz grupe "Mercedes-Benz" vozila, na štandu sa ponosom posetiocima predstavljaju novu generaciju "mercedes-benz" M-klase i najnoviji model iz "Mercedes-Benz" SUV porodice, novi model "mercedes-benz" GLK-klase. Taj model ima sve što je potrebno za nove standarde u klasi kompaktnih SUV vozila: vrhunski dizajn, dinamiku, ali i bezbednost u vožnji, koja je rezultat "Agility Control" suspenzije (kontroli prilagodljivog oslanjanja). GLK klasa biće dostupna u modelima 280 (sa 231KS), 350 (272KS), 320 CDI sa "common-rail" dizel-motorom sa 224 konjske snage, a od marta 2009. godine biće dostupan i GLK 220 CDI.

Kada je reč o premijeri modela "dodge journey", u Auto Kući "Mikom" napominju da novi model "dodgea" redefiniše prošireni segment "crossovera" srednje veličine i pruža raznovrsnost sedišta, bezbednost, fleksibilnost odlaganja stvari i vožnju u svim vremenskim uslovima. Sa sajamskim popustom Journey sa 2,0 litarskim turbo-dizelašem od 140KS košta 33.069 evra sa PDV-om.

Auto Kuća "Mikom" je za posetioce Sajma automobila pripemila i posebno iznenađenje – prosečni sajamski popust od 8 odsto.

Izvor : Sajam.net

Foto : Mercedes, Dodge čitanja : 2017Komentari