home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju (www.ford.rs), domaćim kupcima nudi izuzetnu mogućnost da od 10. do 15. novembra u prodajnim salonima na Novom Beogradu, u Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Čačku i Nišu kupe automobile i laka komercijalna vozila po izuzetno povoljnim cenama. Popust za pojedine modele će iznositi i do 4.730 evra i važi samo za ograničenu količinu vozila sa lagera.

"Uveravamo potencijalne kupce da pojedini modeli Fordovih vozila koje nudimo na ovoj akciji nisu nikada do sada bili jeftiniji, a neće ni biti, čak ni posle najavljenih promena u carinskoj politici. Zato je naša poruka da potencijalni kupci ne čekaju početak 2009-te, već da se za kupovinu odluče u periodu od 10. do 15. novembra, jer je ovo jedistvena prilika da po vrlo primamljivoj ceni, najpovoljnojoj u bližem i širem okruženju, pa i u Evropi postanu vlasnici novih automobila i lakih komercijalnih vozila svetskog renomea, visokog kvaliteta i odličnih performansi", kaže rukovodilac prodaje "Fordovih" automobila u "Grand Motorsu", Petar Spajić.

Već u prvim danima najave ove akcije potencijalni kupci su pokazali veliki interes. Zato iz  Grand Motorsa poručuju da će prodajni saloni, ako bude potrebe, biti otvoreni i duže od uobičajenog radnog vremena, kako bi svi zainteresovani imali mogućnost da od ponedeljka, 10. novembra, do petka, 15. novembra postanu vlasnici nekog od Fordovih modela na posebnom popustu.

Izvor: Grand Motors PRčitanja : 1369Komentari

ako daju 5oooevra popust pa kolka je cena majke mu.a fordovi nisu jako vredni

Autor aco 07 Nov 2008, 09:48