home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Željko Staničić - promoter Honde za Srbiju  

Od jula 2011. godine, Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, počinje i sa prodajom originalnih delova, servisiranjem i promotivnom prodajom Honda motocikla, po najvišim standardima ovog japanskog proizvođača.

Nakon sve većeg interesovanja ljubitelja Honda dvotočkaša u Srbiji, Delta Automoto najavljuje uvođenje programa Honda motocikala koji predstavljaju evropskog lidera u prodaji sa ukupnim tržišnim učešćem od 17%. Globalno posmatrano, od kako je 1949. godine proizvela prvi motocikl, Model D, Honda postaje vodeći svetski proizvođač motocikla na svetu. Model Honda Super Cub, sa neverovatnih 50 miliona prodatih primeraka, ušao je u istoriju kao najpopularniji motocikl ikada. Danas, Honda u ponudi ima široku liniju motocikla, i svakodnevno radi na unapređenju svoje flote. 

Povodom promovisanja novog programa Honde naš istaknuti motociklista Željko Staničić, izabran je za zvaničnog promotera Honda motocikla u Srbiji i to sa modelom CBR1000RR. Željko Staničić je četvorostruki šampion Srbije u moto sportu, u klasama 125cc, 600cc i 1000cc, ujedno je i pobednik brojnih trka za šampionat Južne i Istočne Evrope. Već pet godina nastupa na svetskom međunarodnom šampionatu u okviru koga se vozi trka 24 sata Le Mana. Prošle godine, osvojio je titulu šampiona države u najjačoj klasi do 1000cc vozeći Hondu CBR 1000 RR.

Ove sezone, takođe sa ovim najpopularnijim Honda modelom, pobeđuje na trci u Kraljevu 29. maja, i trenutno se nalazi na prvom mestu Šampionata u klasi 1000 SuperStock.  

PR Delta Automotočitanja : 1851Komentari

Svaka cast na izboru promotera.

Autor Boka 01 Jun 2011, 14:14