home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MINI specijalna ponuda

Specijalna akcija, kojom MINI proslavlja 60 godina svog brenda, “MINI 4,3,2,1 vozi!” produžena je 30. aprila i tim povodom, do nedelje 21. aprila MINI će biti izložen u tržnom centru Delta City na Novom Beogradu, gde će MINI tim sve zainteresovane bolje upoznati sa posebnim uslovima koji važe za kupovinu svih MINI modela.

Specijalna ponuda obuhvata:

           4 godine garancije ili pređenih 200.000 km,

           3 godine redovnog servisa ili pređenih 60.000 km,

           2 godine kasko osiguranja,

           1 iznenađenje za svakog kupca.

Primer za dugoročni zakup (rent) vozila:

MINI ONE 1.5 Automatic - 25.990€:

Depozit: 2.426€

Mesečna renta: 359€

Period zakupa 4 godine (48 meseci)

 

MINI Countryman Cooper - 33.350€:

Depozit: 3.113€

Mesečna renta: 494€

Period zakupa 4 godine (48 meseci)

Nakon isteka ugovora o zakupu klijent može da otkupi vozilo po unapred ugovorenoj otkupnoj vrednosti. Otkupna vrednost po ugovoru predstavlja deo vrednosti koju klijent može isplatiti i zadržati vozilo i garantovana je od strane prodavca. Za sve dodatne informacije kontaktirajte MINI prodajni salon u Beogradu, Radnička 8, ili posetite www.mini.rs

Podsećamo da se do novog MINI automobila može doći i putem programa otkupa i zamene vozila Premium Selection. Ukoliko je vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunjen je uslov za otkup vozila. Korišćeno vozilo može se iskoristiti i kao učešće za novi MINI automobil po najpovoljnijim uslovima.

PR saopštenječitanja : 423Komentari