home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen SUV akcija

Ne tražite izgovore, nego krenite na vikend ili putovanje koje ste oduvek želeli. Najbolji prijatelji za takvu odluku neka vam budu Citroën SUV modeli C3 Aircross i novi C5 Aircross. Na odlazak u avanturu pratiće vas udobnost, stil i dominacija.

Citroën C3 Aircross SUV ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, podignuti položaj vozača i putnika, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. Razlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija boja spolja i 5 različitih unutrašnjih uređenja.

Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV odlikuju udobnost i prostranost, a Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđeni kvalitet filtriranja neravnina u vožnji. Nudi i jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta, kao i najveću zapreminu prtljažnika do 720 litara.

Kompanija Avtonova KAB obezbedila je sjajne akcijske cene i posebne uslove finansiranja za kupovinu na kredit ili preko lizinga. Test vožnje ovih vrhunskih SUV modela mogu da se zakažu u kompletnoj dilerskoj mreži, a zainteresovani treba da požure jer su količine ograničene. Sve dodatne informacije mogu da se nađu na sajtu www.citroen.rs i na oficijelnim Citroën društvenim mrežama.

Otkrijte nove horizonte i krenite u avanturu u komfornom režimu sa Citroën SUV modelima C3 i C5 Aircross. Iskoristite akcijske cene i sjajne uslove finansiranja, a zatim odaberite destinacije i jednom rečju - uživajte!

PR saopštenje - Avtonova KABčitanja : 314Komentari