home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
GAZ

Lokacija i vreme: Specijalizovani GAZ Prodajno-servisni centar, 20. oktobar 2021. godine

Ovlašćeni zastupnik GAZ-group za Srbiju: Auto-kuće INTERAUTO d.o.o. Čačak, Borča Beograd od 2017. godine

Dileri za Srbiju i Crnu Goru:

            * INTERAUTO-TRADE Preljina, poslovna jedinica Beograd

            * DDM COMPANY Novi Sad

            * CAR-BOX Niš

            * MONTE LADA Crna Gora

Poznato je da GAZ laka komercijalna i dostavna kombi vozila inače karakterišu:visoka udobnost, odlična sposobnost upravljanja, bogata fabrička oprema, visok stepen bezbednosti, zaista najpovoljnije cene, veoma pristupačne cene rezervnih delova i izuzetno ekonomična potrošnja goriva.

Od sada kvalitet, sigurnost i brojne druge karakteristike su, inovacijom na novom modelu “GAZelle NEW NEXT” sa novim VW motorom 2.0 TDI „Euro 6 standarda" i šestostepenim menjačem, podignute na značajno viši nivo.

Radi se o vozilu u koje se standardno ugrađuje dizel-motor Volkswagen, a novi šestostepeni menjač delo je inženjera GAZ-a. Promene u dizajnu omogućile su smanjenje potrošnje goriva za još 10%, smanjenje buke i vibracija, te poboljšanje vučno-dinamičkih karakteristika vozila.

Kompaktan dizel-motor kapaciteta 2.0 litra sa turbo-punjenjem i Common Rail sistemom za ubrizgavanje goriva, zadovoljava najstrožije zahteve za pogonske agregate komercijalnih vozila. Maksimalna snaga motora je 136 KS. Ekonomičan agregat obezbeđuje efikasnu potrošnju goriva na nivou najboljih modela u klasi lakih komercijalnih vozila. Specijalni blok za balansiranje omogućava efikasno neutralisanje vibracija i buke motora, povećanje udobnosti vozača i putnika i osiguravanje ujednačenog rada kroz čitav raspon okretaja.

"GAZelle NN" ima kamionsku šasiju koja osigurava pouzdanost vozila i mogućnost rada u teškim uslovima na putu, čak i pod velikim opterećenjem, a takođe omogućava instaliranje širokog spektra specijalizovanih nadgradnji za različite vrste delatnosti. Prednje nezavisno vešanje osigurava visoku glatkoću hoda i kontrolu upravljanja. Indikatori informativnosti i upravljivosti upravljačkog mehanizma sa zupčastom letvom su u rangu najboljih svetskih modela u klasi LCV.

Inače, već je poznato da je prostrana kabina "Gazelle NEXT" modela opremljena sedištem za vozača s anatomskom podrškom, pet nivoa podešavanja i podrškom za lumbalni deo i bezbednosnim vazdušnim jastukom. Pregledna i jasno čitljiva instrument tabla, odlična vidljivost, dobro osmišljena ergonomija… obezbeđuju vozaču komfor tokom dugih vožnji.

Novi LED-farovi imaju veliku površinu refloktora i najbolje pokazatelje osvetljenosti puta. Osnovni model opremljen je dnevnim svetlima za vožnju i LED svetlima za vožnju u uslovima magle.

Uz sve već ranije poznate dobre karakteristike GAZ-vozila, sada možemo zaključiti da je novi model "GAZelle NN" sa WV motorom 2.0 TDI, standarda „Euro 6” i novim šesto-stepenim menjačem, još efikasniji, ergonomičniji i funkcionalniji.

I na kraju još jedna važna informacija - “GAZelle NN” ima produženu garanciju od 3 godine ili 200.000 pređenih kilometara.

Podsećamo da u ovom trenutku se drumovima u više desetina svetskih država vozi preko 1,5 miliona GAZ-vozila. Na srpskim drumovima ih je oko 200 dostavnih i lakih komercijalnih vozila iz savremene proizvodne ponude Ruskog GAZ-a.

GAZ

Napominjemo da je za upravljanje ovim programom lakih komercijalnih i dostavnih vozila dovoljna dozvola sa „B“ kategorijom.

Izloženi modeli na promociji:

            * GAZ NN sa tri sedišta sa produženim sandukom

            * GAZ NN putar sa 7 sedišta

            * GAZ NN crew van (kombi sa duplom kabinom) sa 7 sedišta

            * GAZ NN vozilo sa hidrauličnom platformom i korpom za rad na visini

            * GAZ NN putar-trostrani kiper sa 7 sedišta

            * GAZ NEXT trostrani kiper sa 3 sedišta

            * GAZ NEXT vatrogasno vozilo za gašenje malih i početnih požara.

            * GAZ BIZNIS sa povremenim pogonom na sva 4 točka

PR saopštenječitanja : 1370Komentari