home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Combat Fighter

26 Avg 2015 - 02:25 Motociklizam Link

Confederate Motorcycles je intrigantno ime koje svakako nikada nećete zaboraviti – oni spajaju dizajn vozila, umetnost skulptura i mašineriju, i tako kreiraju remek dela na dva točka, koja se mogu smatrati pravim obeležjima univerzuma motocikala.

Njihov najnoviji dizajn, verovatno najstrašniji i najimpresivniji motor koji smo ikada videli, je ono što vam danas predstavljamo. Ovaj zastrašujući motor potiče iz Amerike, a zove se Confederate Motorcycles P51 G2 Combat Fighter. Kreiran je tako da vas proganja u snovima, a pridružuje se Confederate Wraith i Hellcat izdanjima, a po svojim performansama izaziva Bonneville Salt Flats.

Njega pokreće V-Twin motor sa vazdušnim hlađenjem, sa oko 200 KS, a verujte nam na reč, svako pored koga prođete će se naježiti kada vas vidi. Njegov motor postavljen je u ram koji je napravljen od 6061 aerospace aluminijuma, koji je brušen i dizajniran tako da izgleda preteće. Klijenti se mogu odlučiti za all-black izgled ako to više vole.

Novi Combat Fighter je zaista zadivljujuć, ali je i njegova cena koja se kreće od 110.000 do 120.000 dolara, podjednako interesantna. Samo 61 Combat Fighter će biti proizveden, tako da je ovo mnogo više od običnog motora.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 657Komentari