home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada je BMW Motorrad prikazao G310R Stunt koncept, pretpostavili smo da nas uskoro čeka model sa agregatom male zapremine i bili smo u pravu. To je BMW G310R, projekat koji je bavarski proizvođač uradio u saradnji sa indijskom kompanijom TVS Motors.

Pokreće ga jednocilindarski agregat zapremine 313 kubika, koji donosi 34 KS, dok je sam motocikl težak nešto manje od 160 kilograma.

Ram je napravljen od tubularnog čelika, dok je zadnja viljuška produžena radi boljih upravljačkih karakteristika. Linearno postavljeni zadnji amortizer je podesiv, dok je ABS, naravno, deo standardne opreme.

Sve u svemu, novi G310R bi trebalo da bude idealan za evropsku A1 kategoriju, ali i da se dobro pozicionira među svojim rivalima male zapremine na američkom tržištu.

Ono što je jasno na osnovu fotografija koje možete pogledati u našoj galeriji, je da BMW šalje snažnu poruku ženama, predstavljajući G310R kao optimalan izbor za dame koje tek ulaze u svet motocikala.

Proizvođači polako shvataju da su vozači lojalni brendu, pa zato žele da ih svojim modelima uvode u vožnju, kasnije očekujući da će ga zameniti nekom snažnijom (i skupljom) mašinom.

Fotografije novom Bavarca pogledajte u BMW G310R galeriji.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 564Komentari