home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iz MV Aguste nam stiže još jedna specijalna verzija, ovog puta se radi o Brutale 800RC modelu. Model Brutale ovih dana pojavio se i u Pirelli verziji.

Brutale 800RC nastao je na bazi modela Brutale 800, iako je i sam osnovni model Brutale predobar i prelep MV Agusta je rešila da ode korak dalje i ponudi još jednu specijalnu verziju ovog modela sa osnakom RC (Reparto Corse).

Brutale 800 RC dolazi sa novim auspuhom razvijanim od strane ’’RC-project’’ firme, auspusi su izrađeni od titanijuma i karbona dodajući Brutaleu 800 RC notu trkačkog modela. Osim što novi titanijumski auspusi daju na izglednu, takođe zajedno sa novom kontrolnom jedinicom donose povećanju snage za celih 10 KS. Tako da novi Brutale 800 RC sad isporučuje 150 KS pri relativno niskih 12800 obrt/min što Brutale pretvara u brutalnu zver.

Na Brutaleu 800 RC se nalaze vrhunske komponente kao što su Marzoči ’’obrnuta’’ prednja viljuška prečnika 43 mm, pozadi je montiran Saks monoamortizer. Za kočenje su zadužene Brembo kočnice sa dva diska prečnika 320 mm napred i jednim diskom prečnika 220 mm nazad. U paketu dolazi i Bošov ABS sistem sa 9 stepena osetljivosti.

Brutale 800 RC iz fabrike izlazi ’’obučen’’ u Pireli Diablo Rosso III gume. MV Agusta je novi modle predstavila u tradicionalni Reparto Corse bojama sa brojem 37 što označava broj titula koje je MV Agusta osvojila na svetskim prvenstvima u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Kao i sve RC verzije MV Agustinih modela koje su ugledale svetlost dana ove godine, tako i Brutale 800 RC dolazi u limitiranoj verziji od samo 350 primeraka. Cena ovog modela za sad još nije poznata, znaće se posle predstavljanja na sajmu motocikala u Milanu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 254Komentari

Kako je dobra !
Nisam neki fan retro naked motora, ali ovaj izgleda brutalno dobro.

Autor P1 08 Nov 2017, 22:58