home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Magni Filo Rosso Black Edition

Đovani Manji je Magni Filo Rosso predstavio na EICMA sajmu 2014. godine. Manji je dizajnirao Filo Rosso oko trocilindarskog motora sa MV Agusta Brutale 800 modela, kako bi stvorio izuzetnu modernu repliku originalnog GP 350/500 motocikla na kojem je Đakomo Agostini stigao do 12 svetskih titula, pet tj. sedam u svakoj od navedenih klasa.

Filo Rosso je pratio tradicionalnu MV crveno-srebrnu kombinaciju boja – što je predstavljalo konačan dodir na neverovatno istorijski tačnu kreaciju.

Magni Filo Rosso Black Edition

Izduvni sistem zvuči kao onaj pravi, što je svojevrsna tačka na "i" kada je ovaj motocikl u pitanju.

Magni Filo Rosso Black Edition

Manji nastavlja da prima porudžbine za Filo Rosso koje dolaze sa svih krajeva sveta. Strast za ovom kreacijom je dovela do izrade personalizovanih primeraka ujednačio je želje kod kupaca koji su doveli do personalizovanih izdanja. Jedan kupac je čak tražio i najupečatljivije odstupanje od klasične crven-srebrne grafike, pa je tako rođen Filo Rosso Black Edition i sada je na spisku kao redovno dostupna opcija.

Manji je napravio nekoliko modifikacija, a glavnu predstavlja model sa 43-milimetarskom Ohlins viljuškom klasičnog stila. Zadnja viljuška je takođe produžena kako bi se poboljšala stabilnost pri većim brzinama, ali je međuosovinsko rastojanje ostalo na kompaktnih 1.369 milimetara.

Ostatak mašine je nepromenjen, uključujući i trocilindarski motor od 120 KS, zapremine 798 kubika.

Manji kaže da ovaj Filo Rosso Black Edition zvuči kao prava Agostinijeva mašina. O, kako bi voleli to da proverimo iz prve ruke.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 371Komentari