home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Moto Guzzi V100 Mandello

Moto Guzzi je predstavio svoj novi V100 Mandello model, napravljen u čast stogodišnjice renomirang proizvođača.

Nakon što je motocikl delimično otkriven na špijunskim fotografijama, Moto Guzzi je sada predstavio celokupan paket. Dobili smo novi GT sportski turer.

Iako je Moto Guzzi stekao reputaciju svojim kruzer modelima, lansiranje V85 TT avanturističkog turera 2018. je pokazalo želju kompanije da uđe u nove segmente, a V100 Mandello je najnoviji korak u toj strategiji i donosi estetiku koja predstavlja spoj modernog i nasleđa renomirane marke.

Za sada, Moto Guzzi nije otkrio previše detalja, ali poruka “vidimo se na EICMA sajmu” govori da na to nećemo previše čekati.

Ne morate biti neki ekspert da shvatite da 100 u imenu označava litarski agregat, koji će doneti između 110 i 120 KS. Pomenuta jedinica biće najveća u evropskoj liniji kompanije Moto Guzzi, a novu mašinu će učiniti rivalom dvotočkaša kakvi su Kawasaki Ninja 1000SX i Yamaha Tracer 9 GT.

Jedna od interesantnijih stvari je količina pažnje posvećena aerodinamici, što pokazuju linije V1000, ali i njegovo podesivo vetrobransko staklo, koje stvara utisak da se radi o sportskom motociklu.

Pažljivo pogledajte video, ali pazite da vam se ne zavrti u glavi, jer su dronovi koji su ga snimali imali zadatak da oponašaju ogla, pa može biti malo nezgodno.

Izvor: Moto-berza.com

Foto i video: Moto Guzzičitanja : 321Komentari