home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Ducati na EICMA sajmu

Svega nekoliko dana nakon što je proslavio osvajanje MotoGP titule, Ducati se pojavio na 79. izdanju EICMA sajma u Milanu.

Na štandu italijanskog proizvođača su prikazani svi noviteti iz serijala onlajn premijera, kao i takmičarske mašine Frančeska Banjaje i Alvara Bautiste.

Ducati na EICMA sajmu

Centralno mesto na štandu je zauzeo novi Ducati Scrambler. Nova generacija koju čine tri modela - Icon, Full Throttle i Nightshift - predstavljena je pred sam sajam u poslednjoj epizodi onlajn serijala. Pokreće je vazduhom hlađeni Desmodue tvin agregat, uz novi trelis ram, nizak centar mase, dosta zabave u vožnji i poboljšanu elektroniku.

Ducati na EICMA sajmu

Tu je i nova Multistrada V4 Rally, namenjena dugim putovanjima i sposobna da zadovolji i najzahtevnije vozače.

Ducati na EICMA sajmu

DesertX donosi novi RR22 grafiku inspirisanu Audi RS Q e-tron modelom koji je učestvovao na poslednjem izdanju Dakar relija.

Novi Panigale V4 R predvodi Ducati porodicu superbjk modela. Uz izuzetan stil i tehnološke inovacije, donosi 240,5 KS an 16.500 o/min. V2 model predstavlja Streetfighter porodicu. Dolazi u Storm Green grafici koja dodatno pojavača vizuelni utisak.

S refinisanim stilom i elegantnim linijama, novi Diavel V4 pokazuje snažnu ličnost. Monster SP, zahvaljujući svojim kvalitetnim komponentama, je spreman da ponudi maksimalnu zabavu i uživanje u vožnji.

U delu namenjenom e-biciklima, naći će se MIG-S, TK-01RR i AXSverzije e-Road Ducati Futa mašine.

Ducati Unica deo na štandu je posvećen najstrastvenijim dukatistima. Oni sada imaju mogućnost da zajedno sa Centro Stile Ducati dizajnerskim centrom dizajniraju unikatne komade.

Naravno, tu će se naći i šampionski motocikl Frančeska Banjaje, Desmosedici GP. Njemu će društvo praviti Panigale V4 R Alvara Bautiste na kojem će Španac pokušati da overi titulu već na sledećoj rundi u Indoneziji. Tu će biti i V21L prototip na kojem će Ducati naredne sezone učestvovati kao dobavljač u MotoE klasi.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 404Komentari