home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
SYM MMBCU

Tajvanski proizvođač skutera i motocikala SYM je popularan širom Azije i Evrope zahvaljujući svojim pristupačnim modelima za početnike. U svojoj matičnoj zemlji, brend je predstavio novi model koji je spreman da se nametne u veoma konkurentnom segmentu avanturističkih skutera, ali je takođe namenjen i novijim vozačima.

Segment avanturističkih skutera je u velikoj meri izmislila Honda kada je lansirala X-ADV 2016. U međuvremenu, mnogi drugi proizvođači su se pridružili zabavi svojim varijantama ovog sposobnog skutera. SYM će sada imati svog predstavnika u segmentu, skuter po imenu MMBCU.

Prvobitno lansiran na tajvanskom tržištu, MMBCU dolazi s pomalo neobičnim imenom. MMB znači Mamba, jer je dizajn skutera očigledno inspirisan zmijom, dok C označava krosover – naglašavajući njegove avanturističke mogućnosti, i na kraju, U označava unikatnost, jer budimo realni, nijedan drugi skuter izgleda ovako.

Na stranu s nomenklaturom, skuter je prilično impresivnih specifikacija. Za početak, ima veći klirens od drugih skutera u svojoj klasi. Što se tiče performansi, MMBCU pokreće vodom hlađeni, jednocilindarski motor zapremine 158 kubika, s ubrizgavanjem goriva i 16 KS na raspolaganju. S obzirom da je ovo iznad granice za vlasnike A1 licence u Evropi, velike su šanse da ovaj motocikl neće stići do starog kontinenta. Ostale karakteristike uključuju prednje i zadnje disk kočnice sa ABS-om u standardnom paketu, kao i aluminijumske felne veličine 13 inča na oba kraja.

MMBCU je prilično visok sa visinom sedišta od 803 milimetra - cena koja se mora platiti u zamenu za veći klirens. Rezervoar za gorivo ima kapacitet od 7,4 litara, dok je pretinac ispod sedišta prilično izdašan sa 28 litara prostora za vaše dnevne potrepštine.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 365Komentari