home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako će glavni novitet Bentleya na Salonu automobila u Frankfurtu biti nova luksuzna limuzina Mulsanne, Britanci će na svom štandu predstaviti i specijalni Series 51 Continental GT (kupe) i GTC (kabrio).

Oznaka Series 51 je tu zbog podsećanja na godinu osnivanja Bentyley stajling odeljenja u njihovoj Crew centrali, koga je vodio John Blatchley, dizajner Continentala iz pedesetih godina prošlog veka.

Poenta svega kod Series 51 Continentala su naravno široke mogućnosti personalizacije i to kroz opcione elemente, kako za eksterijer tako i za enterijer.

Tako je, između ostalog, vlasniku Series 51 Continentala na raspolaganju više različitih kombinacija boja za kožnu unutrašnjost i aluminijumskih detalja (plus pragovi sa Series 51 natpisom i posebne patosnice), dok se spolja ističu Diamond aluminijumski točkovi od 20 inča i oznake "51" na prednjim blatobranima.

Sem toga, u ponudi su i dvobojne karoserije, odnosno hauba, krov i poklopac prtljažnika mogu biti u jednoj, a ostatak u drugoj boji.čitanja : 883Komentari