home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rumunska Dacia je na francuskom tržištu proširila paletu svojih dostavnih vozila na bazi modela Logan Pick Up i Logan Van.

U najkraćem, sada su tamošnjim kupcima, između ostalog, na raspolaganju Logan Pick Up Hard Top sa nekoliko različitih vrsta nadgradnji od fiberglasa, zatim Logan Van hladnjača za prevoz namirnica koje se lako kvare pri visokim temperaturama, a u ponudi je i Logan MCV za prevoz osoba sa invaliditetom.

Cene ovih modela se u Francuskoj, u zavisnosti od izabrane verzije, kreću od 9.090 do 13.500 evra.
čitanja : 5939Komentari

mi smo glupavi da ovo kao napravimo pa uvozimo od rumuna??? do juce su zvake kupovali kod nas!! strasno za ovo treba da je caeina 700 %

Autor srbenda 29 Sep 2009, 00:19

Isto tako nekada je bilo juče kada smo mi "jeli zlatnim kašikama, a švaba rukama, u usta ga j****". Ili smo dosegli maksimum našeg intelektualnog razvoja, ili smo glupavi, a najpre će biti da više ni samo ne znamo šta hoćemo i da smo upali u apatiju. Jednostavno, Rumuni u poslednje vreme pametnije povlače karte. Oni od nas nekada kupovali žvake, a mi sada kola, i to vrlo dobra kola!

Autor budimo razumni 01 Okt 2009, 11:10

@budimo razumni - skoro sam bio u Rumuniji - dzaba im sve, zauvek ce biti Rumuni! Haoticna nacija u haoticnom okruzenju - ali su se majstorski uvukli Evropi u bulju... Usli su u EU sa 7km auto-puta. Sad kao grade puteve po i oko Bukuresta. Kakva prevara!

Autor steva 01 Okt 2009, 11:26

Prevara ili ne, oni imaju auto industriju i snašli su se. Zašto ih onda omalovažavati? Bolje da se potrudimo da mi opet budemo ispred njih nego da im podižemo carine, a sve po principu nek komšiji crkne krava. U principu, neki ljudi jednostavno imaju predrasude i ne mogu sebi da priznaju iz sujete ili čega već da Dacia pravi odlična kola u svojoj cenovnoj klasi. Dacia je ovde samo primer, a ima ih još mnogo. Svet se razvija dok mi samo pričamo kako su oni od nas nekada kupovali žvake, a ne vidimo da još malo nećemo moći ni njih da im utrapimo ukoliko ovako nastavimo. To je problem u ovoj priči.

Autor budimo razumni 01 Okt 2009, 12:32

Za njih cemo uvek biti ZAPAD. Geografski i mentalno. Brate, kao sto mi imamo svoje mane (niko nije savrsen), tako su Rumuni zauvek RUMUNI! :)

Autor steva 01 Okt 2009, 13:15

taj isti Reno je hteo te ne tako davne 1999 da udje u zastavu. Dalje svi znate sta je bilo...nije im se moglo.
A ovi rumuni, sto nisu imali ni zvake su na vreme shvatili da su u shkripcu, da ne kazem jadni i bedni i da ne mogu da idu uz vetar nego niz vetar...lepo stavili staru daciju pod stecaj, prodali Renou, i 2004-te su imali novu fabriku od skoro milijardu eur.
Ko ce sad da kupuje zvake?

Autor Daniel 08 Okt 2009, 10:33

Uzgred budi spomenuto, Srbija danas isključivo uvozi žvake, čak je i proizvodnja žvaka za Srbiju danas tehnološki prezahtevna. I dok su drugi gledali i učili od pametnijih i uspešnijih, mi smo "srbovali". Zato smo danas mnogo bliži Kongu ili Nigeriji nego civilizovanom svetu.

Autor Marko 26 Dec 2009, 23:34

@Marko - Srbi proizvode zvake, i to u Simanovcima, 35km od Beograda, i zovu se STARS zvake, a izvoze se u Bih, CG, MK...Nismo mi glupi, nego su nas sankcije osakatile, i to su iskoristili nase drage komsije, koji su se bas nasekirali sto smo mi u probleu, a mdju njima i Rumuni i Bugari, koji ni krivi ni duzni udjose u EU, sa infrastrukturom losijom od srpske... Sve cemo da ih presisamo u sledecih 3-5 godina, ne zato sto smo mi nesto posebni- nego sto suoni ubiveni u pojam trajno!

Autor Mikelangelo 27 Dec 2009, 00:21