home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Renault je osvežio ponudu motora u modelu Espace, i to TCe benzincem sa 225KS i 300 Nm obrtnog momenta (za 25KS i 40 Nm više u odnosu na TCe 200 koji zamenjuje).

Motor je razvio Renaultsport a dostupan je u Espaceu sa paketima opreme Zen, Intense i Initiale Paris.

Ovako motorizovani Espace ima sedmostepeni automatski menjač, pri čemu prosečna potrošnja goriva po fabričkim podacima iznosi samo 6,8 l/100 km (emisija CO2 je 152 grama po km).

Espace je inače sada dostupan i sa novim alu točkovima od 18 i 19 inča, novom bojom nazvanom Titanium Gray, Sand Grey kožnim enterijerom, kao i R-Link 2 infotainment sistemom koji je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto-om.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 469Komentari

Svaka im čast!
Kada se pojavio ovaj novi Espace, mislio sam da je skup i preskup. Sećam se koliko sa ga samo ja ovde u tom smislu često "kritikovao", da ne upotrebim neku težu (bolju i prikladniju) reč.
Sada, kada vidim cene za novi 5008 u Nemačkoj ili cene za Galaxy (u svetlu standardne opreme Galaxy-a, koja je realno mršavija), mogu samo da kažem "Izvini Renault! Dobar si ti kakvih ima :)"

Autor moron 17 Maj 2017, 23:19

Znaci krenulo je osvezenje motorizacije,konacno..Ovo je negde u rangu starih sestaka po snazi,ali daleko bolja ekonomicnost a i performanse.

Autor Renault Terminator 18 Maj 2017, 05:27