home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Departure One

Tržište vozila za kampovanje je konstantno u razvoju, a u ponudi je mnogo sjajnih kampera. kamp kućica, kombija i buseva. Jedna kamp kućica se izdvaja, a to je Departure One.

Radi se o nemačkom vozilu koje predstavlja kombinaciju kampera i motorizovane kamp kućice-čamca.

Departure One

Departure One se može koristiti na kopnu i u vodi pa predstavlja savršeno rešenje za ljude koji "čuvaju i cene svoju slobodu i nezavisnost a teže ka tome da imaju različite opcije tokom putovanja".

Departure One

Kompletna kamp kućica je duga devet metara i nudi dovoljno prostora za četiri osobe na dva udobna kreveta smeštena u prednjem delu. Odmah iza prostorije za spavanje je kabina koju vozač koristi za upravljanje vozilom kada je u vodi, kontroliše pravac i pogon snage 15KS. U unutrašnjosti je još jedna prostorija s kuhinjom, kao i ugao za jelo, a tu se može napraviti još prostora za spavanje. Takođe, na zadnjem delu je mala terasa.

Departure One

Vozilo je dizajnirano prema standardima u Evropi i zadovoljava najviše bezbednosne standarde na kopnu i na vodi. Kompanija koja ga proizvodi ima mogućnost modifikovanja kako bi Departure One bio legalan i izvan Starog kontinenta.

Departure One

Kada nije spojena na električnu mrežu, kamp kućica se hladi i greje pomoću specijalnog sistema koji radi na benzin. Naravno, u unutrašnjosti je tuš kabina, kao i toalet.

Cena kamp kućice u Nemačkoj iznosi 58.000 evra, a dostupna je u nekoliko boja.

Izvor: Klix.ba / Motor1čitanja : 960Komentari