home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat Argo Sting

Sem što je promovisao Fastback concept, Fiat je za ovogodišnji Sao Paulo Motor Show pripremio i nove verzije već postojećih modela.

Pre svega, tu je Argo Sting, za sada samo kao show car, ali uz najavu da je moguća i njegova serijska proizvodnja ako interes javnosti bude zadovoljavajući.

Fiat Argo Sting

Ukratko, ovaj automobil sa žutim eksterijerom ima i crne kontrastne elemente (krov, saćasta prednja maska, B stubovi, retrovizori, pragovi, zaštita blatobrana..), aero kit (između ostalog zadnji krovni spojler i zadnji difuzor), pa crne alu točkove, zatamnjena kućišta prednjih svetala, zatamnjena stakla, dve centralno postvaljene izduvne cevi, kao i kožni volan sa žutim koncem.

Fiat Argo Sting

U kratkoj vesti se ne pominje motor, pa ovde podsećanje da trenutno najsnažniji Argo HGT na brazilskom tržištu raspolaže sa 139KS.

Fiat Cronos Sport

Zanimljiv je i Fiat Cronos Sport, ovde u atraktivnoj crvenoj boji, sa kontrastnim crnim detaljima (krov, retrovizori, prednja maska, boćna zaštita...), crnim alu točkovima, zatamnjenim staklima, aero paketom i doteranim enterijerom.

Fiat Cronos Sport

Na kraju, još jedan novitet je i mali Fiat Mobi Way Extreme Cross, sa (pro)terenskim izgledom, dvobojnim haubom, crnim krovom i crnim retrovizorima, nešto višim klirensom, većim alu točkovima, krovnim nosačima i dužinom od 3,6 metra.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Fiat Mobi Way Extreme Cross


čitanja : 1252Komentari