home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi Subaru Outback

17 Apr 2019 - 18:54 Noviteti Link
Subaru Outback

Najnovija, sedma generacija Subarua Legacy je promociju imala pre nekoliko meseci na sajmu automobila u Čikagu, dok je danas na sajmu u Njuorku svetlost dana ugledao i novi Outback (karavan verzija sa povišenim klirensom od 220 mm i zaštitnim elementima).

Subaru Outback

Kao i novi Legacy, i novi Outback je napravljen na Subaru Global Platformi, a odlikuju ga i moderniji izgled eksterijera i enterijera.

Subaru Outback

U pogledu izgleda se i nisu očekivale neke radikalnije izmene, dok enterijer uz kvalitetnije materijale karakterišu i 11.6-inčni Subaru Starlink multimedia ekran, centralna konzola sa USB i AUX portovima, kao i potpuno novi deo oko menjača.

Subaru Outback

Japanci najavljuju i unapređeno upravljanje i komfor, bolju zvučnu izolaciju, nove alu točkove, sistem automatskog kočenja, sistem za nadgledanje mrtvog ugla, sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci, Apple CarPlay i Android Auto...

Subaru Outback

Motori su 2,4 litarski turbo benzinac sa 260KS (4KS više od prethodnika), kao i revidirani 2,5 litarski atmosferski motor sa 182KS (ranije 175KS).

Oba motora standardno dolaze uz CVT menjač i pogon na sva četiri točka.

Subaru Outback

Početak prodaje na američkom tržištu se očekuje do kraja ove godine, a biće dostupni paketi opreme Base, Premium, Limited, Touring, Limited XT i Touring XT.

Na raspolaganju će biti i Outback Onyx Edition XT koji između ostalog ima jedinstvene 18-inčne alu točkove i crne elemente na eksterijeru.

Ivan Mitić – Autoblog.rs
čitanja : 439Komentari