home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi Mirage

Mitsubishi Motors je na Tajlandu i zvanično promovisao restilizovani Mirage (u Evropi kao Space Star), kao i njegovu sedan verziju Attrage (na neklim tržištima poznat kao Mirage G4).

Mitsubishi Mirage

I ove oficijelne slike potvrđuju ono što se očekivalo a to je izmenjeni prednji deo po uzoru na novije modele ove marke, što podrazumeva širu masku, drugačiji branik sa hromiranim elementima i nova LED svetla.

Mitsubishi Mirage

Takođe, tu su i novi alu točkovi od 15 inča, doterani zadnji branik, izmenjena grafika zadnjih LED svetala kao i dve nove boje za karoseriju (White Diamond i Sand Yellow).

Mitsubishi Mirage

Mitsubishi Mirage

Što se unutrašnjosti tiče, pominju se kvalitetniji materijali, nova prednja sedišta, novi akcenti i kontrastni šavovi, kao i Smartphone Display Audio sistem sa 7-inčnim ekranom, uz podršku za Apple CarPlay.

Mitsubishi Mirage

Mirage je dugačak 380 cm i ima međuosovinsko rastojanje od 245 cm, dok se za pogon i dalje brine 1,2 litarski trocilindrični benzinac sa 78KS i 100 Nm (u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim ili CVT menjačem).

Mitsubishi Mirage

S druge strane, Attrage (njegov naziv je nastao kombinacijom engleske reči Attractive i imena Mirage) je sedan dužine 425 cm, težine 930 kg i sa prtljažnikom zapremine 450 litara.

Mitsubishi Attrage

Mitsubishi Attrage

Pokreće ga već pomenuti 1,2 litarski motor, uz 5-stepeni manuelni ili CVT menjač.

Ivan Mitić – Autoblog.rs čitanja : 713Komentari