home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dodge Challenger 50th Anniversary Edition

Dodge sledeće godine slavi 50-godišnjicu od pojavljivanja originalnog Challengera pa je tim povodom na sajmu automobila u Los Anđelesu predstavio specijalno izdanje verzije za modelsku godinu 2020.

50th Anniversary Edition paket će biti dostupan uz V6 GT verzije sa zadnjim pogonom, kao i za verzije R/T, R/T Scat Pack i R/T Scat Pack Widebody.

Dodge Challenger 50th Anniversary Edition

U najkraćem, 2020 Dodge Challenger 50th Anniversary Edition se ističe mat crnim elementima (hauba, krov i poklopac prtljažnika), a V8 verzije i sa Shaker otvorom za vazduh.

Dodge Challenger 50th Anniversary Edition

Takođe, tu su i brojne 50th Anniversary Edition oznake i 20-inčni točkovi u "Gold School" finišu, dok se na listi raspoloživih boja za karoseriju nalaze boje nazvane Frostbite, Hellraisin, Sinamon Stick, Go Mango, TorRed, F8 Green i Gold Rush.

Dodge Challenger 50th Anniversary Edition

Za unutrašnjost su predviđena sedišta sa Nappa kožom i alkanatrom, detalji od ugljeničnih vlakana, akcenti u boji bakra i posebne oznake serije.

Dodge će napraviti ukupno 1.960 primeraka Challengera 50th Anniversary Edition, a u zavisnosti od verzije, ovaj slavljenički paket košta od 4.995 do 5.995 dolara.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 351Komentari