home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Bentayga Hybrid

Bentley je predstavio poboljšanu verziju modela Bentayga Hybrid za 2023. godinu.

Unapređeni hibridni SUV iz Crewea je dobio više snage, veći električni domet i dva nova paketa opreme koja su preuzeta od modela bez hibridne tehnologije.

Bentley Bentayga Hybrid

Ispod haube se nalazi isti 3,0 litarski V6 motor s hibridnom tehnologijom u kombinaciji s električnim motorom snage 100 kW, baš kao i prošle godine. Ipak, razlika je u bateriji, jer Bentayga Hybrid sada ima bateriju kapaciteta 18 kWh umesto 13 kWh, a time je električni domet povećan sa 40 na 43 km.

Bentley Bentayga Hybrid

Takođe, došlo je do povećanja snage, tako da pogonski sklop sada isporučuje 456 umesto 443KS.

Bentley Bentayga Hybrid

Bentayga Hybrid u ponudi ima još dva paketa opreme za modelsku 2023. godinu, a to su S i Azure. Hybrid S donosi agresivniji izgled i performanse, oslanjanje je kruće, kontrola prijanjanja podešena agresivnije u Sport modu, a tu je i novi izduvni sistem koji proizvodi "dublji" zvuk. Standardni Blackline paket umesto hromiranih detalja eksterijera ima sjajne crne.

Bentley Bentayga Hybrid

Bentayga Hybrid Azure podrazumeva više luksuza, standardan je paket Front Seat Comfort koji omogućava 22 načina elektronskog podešavanja prednjih sedišta, a poseduje opciju grejanja i hlađenja. Kožu odlikuju šavovi u obliku dijamanta. Kupci mogu da biraju između 15 boja kože i tri boje drvenih detalja.

Oba paketa opreme će biti dostupna kada model za 2023. godinu stigne u salone. Cene još uvek nisu objavljene.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Bentleyčitanja : 285Komentari