home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mini Cooper S 3-door Resolute Edition

Ekskluzivni dizajn i karakteristike opreme Resolute Edition posebno ističu karakteristične elemente Minija sa 3 vrata - ekspresivan dizajn, inspirativno zadovoljstvo u vožnji, vrhunski kvalitet i individualni stil.

Od sada, nova boja karoserije Enigmatic Black sa svojom misterioznom aurom naglašava samouvereni izgled Mini Cooper S u izdanju Resolute Edition.

Mini Cooper S 3-door Resolute Edition

Klasični koncept karoserije Mini Cooper S naglašava Resolute Edition sa jasnom posvećenošću istorijskim korenima brenda. Karakteristike dizajna tipične za Mini, kao što su okviri prednjih svetala, zadnja svetla i rešetka hladnjaka, kao i trake na haubi, dolaze u Resolute Bronze boji i imaju natpis „RESOLUTE“. Krov i poklopci retrovizora su opciono dostupni u Enigmatic crnoj boji ili mogu pružiti uzbudljiv kontrast u Pepper White boji.

Mini Cooper S 3-door Resolute Edition

Ispod stilski dizajnirane haube nalazi se 2,0 litarski četvorocilindrični motor sa TwinPower Turbo tehnologijom i maksimalnom snagom od 131 kW/178KS i 280 Nm. Ovako opremljen, energični Mini Cooper S Resolute Edition predstavlja tradicionalni sportski karakter i ubrzava od 0 do 100 km/h za 6,8 sekundi. Maksimalna brzina je 235 km/h. Agilno upravljanje vozilom podržava 6-stepeni manuelni menjač kao standard ili 7-stepeni Steptronic menjač sa dvostrukim kvačilom kao opcija.

Mini Cooper S 3-door Resolute Edition

U unutrašnjosti, obloge u boji antracita korespondiraju sa misteriozno tamnim šarmom boje karoserije. Odgovarajuća sportska sedišta u ekskluzivnoj crnoj bisernoj/svetloj kariranoj tkanini/kožnoj završnoj obradi u kombinaciji sa crnim naslonima za ruke ističu eleganciju. Nappa sportski kožni volan sa amblemom izdanja na donjim kracima je isto toliko standardna karakteristika Resolute Editiona kao i specifične površine u unutrašnjosti. Na njihovoj crnoj pozadini, paralelne i ravnomerno zakrivljene linije u svetlo zlatnom tonu formiraju originalnu šaru sa posebnom harizmom.

Dizajnerske karakteristike su naglašene uz pomoć Light Packagea, čije LED jedinice obezbeđuju ciljano osvetljenje unutrašnjosti.

Cooper S Resolute Edition kokpit će takođe uključivati MINI Driving Assistant kao standard od novembra 2022. Sistem pomoći u vožnji poboljšava i bezbednost i udobnost vožnje uz dodatne funkcije kao što je aktivni tempomat (ACC).

Priredio: Ivan Mitić  - Autoblog.rsčitanja : 352Komentari